Wat we doen

SAMEN en WERKEN…
…de kernwoorden in onze ondernemersvereniging. SAMEN met onze betrokken leden en SAMEN met onder andere Gemeente Sittard-Geleen, Parkmanagement Westelijke Mijnstreek, Economische Samenwerking Zuid Limburg en de Sittard-Geleense Uitdaging en tal van andere ondernemende initiatieven en collectieven, maken we elke dag weer het verschil om het ondernemersklimaat op onze bedrijventerreinen naar een hoger niveau te tillen. Dat doen we door onder andere hard te WERKEN aan het Keurmerk Veilig Ondernemen op de verschillende terreinen. SAMEN zijn we in overleg met elkaar in strategische en beeldbepalende structuren. Denk hierbij aan het ‘Tactisch Beraad’, gemeentelijk operationeel overleg, het KVO-overleg, het Parkmanagement bestuursoverleg, de Retail Advies Commissie, de werkgroep Leegstand. In deze overleggen vertegenwoordigen wij uw belangen als ondernemer, omdat we vanuit de collectiviteit van onze vereniging kracht en inhoud kunnen geven aan de ondernemersbelangen binnen de gemeente.

LEUK en DICHTBIJ
We proberen interactief te netwerken. Bijeenkomsten te organiseren waarbij je wat komt ’halen’ als ondernemer maar waarbij je ook wat komt ’brengen’ voor die ander. Wij maken ons hier hard voor, daar spreekt u ons op aan…en wij u. Daarin maken wij als BSG het verschil voor u, en ook voor ons zelf als vereniging. Leuk toch! U komt ons ook heel dichtbij tegen… letterlijk en figuurlijk in uw eigen bedrijf, via een mooie bedrijfsfilm, op Facebook of bij een gezamenlijke activiteit op locatie.

Lid worden van BSG?

Stuurt u een mail naar info@bsgonline.nl of bel naar 06-20300564
Het lidmaatschap bedraagt  € 185,- exclusief btw, per kalenderjaar. De opzegtermijn is 2 maanden voorafgaand aan een nieuw kalenderjaar.

 

Bedrijven SITTARD-GELEEN
Poststraat 1, Kamer 3.C.07
6135 KR Sittard