2MKB.nl

MKB breed Business support

op het gebied van marketing, communicatie en evenementen. Dat betekent dat we dagelijks met veel plezier, ondernemers helpen met zaken zoals het ontwerpen van logo’s en huisstijlen, het vormgeven en realiseren van websites (en daarbij behorende de hosting van domeinnamen en webruimte), alle soorten drukwerk en het organiseren, promoten en uitvoeren van (zowel leisure als zakelijke) evenementen.

Alles wat we doen is altijd gerelateerd aan de presentatie van een ondernemer, een product, een bedrijf of een organisatie. Daarbij adviseren we niet alleen hoe jij bepaalde zaken optimaal kunt aanpakken, we kunnen de geadviseerde middelen en tools ook voor je ontwerpen, realiseren en naar behoefte blijven we daarna op maat, uitvoerend ondersteunen!

Neem vrijblijvend contact met ons voor een persoonlijke afspraak. Het begint ten slotte allemaal met een kop koffie en een goed gesprek…

Contactgegevens

2MKB.nl
Rumpenerstraat 4A
6443CD  Brunssum

Tel. 085-2104665
E-mail. info@2mkb.nl

Overig

360 Graden Groen

“Het leven is te kort om dingen te doen die niet bijdragen aan de essentie.”

Dat drijft ons om het volgende te doen:
“Met onze kennis en inzet een bijdrage leveren aan de transitie naar een duurzame maatschappij. Wij denken en handelen op basis van waarden. Betrokkenheid, kennis en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel, zodat we kunnen inspelen op de wensen van onze klanten en onze beloftes altijd nakomen.”

Hoe doen wij dit?
Met een gerichte, onafhankelijke en persoonlijke benadering waarbij een win-win situatie het uitgangspunt is. Wij zijn pas tevreden als u dat als klant ook bent! Omdat alleen tevreden klanten (en dus goede oplossingen) bijdragen aan de belangrijke doelstellingen om verduurzaming een boost te geven, vooral op de lange termijn.

Contactgegevens

360 graden Groen
Alemannenstraat 2
6135 HM SITTARD
06 11 75 85 74
info@360gradengroen.nl

Overig

4+ Bouwmaterialen B.V.

4+ Bouwmaterialen Groep b.v. is een inkoopcombinatie van handelaren in bouwmaterialen.

De aangesloten handelaren opereren echter volledig autonoom in de markt. De essentiële zaken, zoals productmanagement, inkoop en facturering worden centraal geregeld. Op dit moment behoren 84 vestigingen in Nederland tot ons, steeds verder uitbreidende, ledenbestand.

Door de unieke combinatie en ‘samenwerkings’ voordelen kunnen de aangesloten bedrijven zich slagvaardig profileren en een goede partner zijn voor aannemers en afbouwbedrijven. De stelregel ‘samen sterk’ is binnen onze formule van toepassing. Door de gezamenlijke inkoop van goederen kunnen zowel onze leden als ook de klanten van onze leden voor scherpe prijzen een kwalitatief hoogstaand product verkrijgen. Daarbij helpt het zeer complete assortiment, elk product voor de bouwindustrie kunt u vinden bij 4+ Bouwmaterialen Groep b.v.

4+ Bouwmaterialen Groep b.v.: een bewezen formule die haar vruchten zichtbaar afwerpt gezien de enorme groei en steeds verdere professionalisering van de organisatie. Natuurlijk is een verdere uitbreiding van ons ledenbestand altijd wenselijk en zullen markt- en productontwikkeling de komende tijd onder de aandacht blijven.

Contactgegevens

4+ Bouwmaterialen B.V.
Holtum Noordweg 1
6121 RE Born

Tel. +31 (0)46 481 87 02
E-mail. ali.asbai@4plusbouwmaterialen.nl

Overig

Ab Ovo Patents & Trademarks

Ab Ovo Patents & Trademarks is een adviesbureau op het gebied van de intellectuele eigendom: octrooien (patenten), merken en modellen.

Wij vragen octrooi aan op uw uitvinding, deponeren merken en modellen en doorlopen nationaal en internationaal de procedures die daar bij horen. Wij bewaken uw intellectuele eigendommen, begeleiden opposities en inbreukzaken en adviseren bij licentieovereenkomsten.

Het vak dat wij uitoefenen is verbonden met innovatie en toekomst. Wij doen in bescherming en gebruiken daarvoor state of the art IT en uitgekiende werkprocessen. Dat maakt ons de optimale professionele, efficiënte en flexibele Intellectual Property dienstverlener.

Contactgegevens

Ab Ovo Patents & Trademarks
Kapellerweg 13
6132 AT  Sittard

Tel. +31 46 4200 665
E-mail. office@ourfirm.nl

Overig

AB Werkt Zuid Nederland

AB Werkt helpt mensen aan werk, en werkgevers aan mensen.

We zijn gespecialiseerd in bemiddeling van fysieke banen in o.a. industrie, logistiek, food, techniek en groen. Wij zijn een coöperatie, wat betekent dat we niet primair uit zijn op winst. Voor onze opdrachtgevers willen wij vooral een veelzijdige partner zijn en richten ons op het bieden van continuïteit en kwaliteit.

Het dienstenpakket van AB Werkt omvat uitzenden, detacheren, werving & selectie, het opleiden en ontwikkelen van arbeidskrachten en bemiddeling van buitenlandse werknemers. Daarnaast denken we graag met onze opdrachtgevers mee over hun HRM-beleid en kunnen we desgewenst ook een deel van de personeels- en loonadministratie uit handen nemen.

AB Werkt bestrijkt heel Zuid-Nederland en heeft vijf vestigingen, waarvan een in het Zuid-Limburgse Beek. Vanuit elke vestiging werkt een team van specialisten dagelijks om zowel opdrachtgever als medewerker optimaal van dienst te zijn en bouwt aan relaties waar iedereen beter van wordt.

Contactgegevens

AB Werkt Zuid Nederland
Stationsstraat 91
6191 BC Beek

Tel. 046-4370732
E-mail. BKnoups@ab-werkt.nl

Overig

Acaleph

Acaleph Opleiding, Training & Adviezen b.v. in Geleen (LB)

U bent op zoek naar een gedegen partner voor uw BHV, AED, EHBO of VCA cursussen? Dan bent u bij Acaleph aan het juiste adres. Acaleph Opleiding, Training & Adviezen b.v. is gespecialiseerd in het verzorgen van veiligheidsopleidingen en veiligheidgerelateerde begeleiding en adviestrajecten.

Door het hele land, en daarbuiten, verzorgen wij o.a. ssvv opleidingen, safety awareness trainingen en luchtvaarttrainingen op maat. Wij zijn o.a. uitgeroepen tot beste VCA opleider van Limburg. Acaleph zorgt ervoor dat de vereiste veiligheidskennis op elk moment in voldoende mate aanwezig is in uw bedrijf. Acaleph onderscheidt zichten opzichte van de markt met haar trainingen door een interactieve lesmethode. Met behulp van oefencasussen en praktijksituaties worden onze trainingen gedoceerd.

Ook zorgen wij ervoor dat uw trainingen op tijd herhaald worden. U wordt door ons tijdig herinnerd wanneer de geldigheidsduur van de diploma’s en/of certificaten gaan verlopen. Zo zorgen wij ervoor dat uw medewerkers altijd beschikken over de geldige diploma’s en/of certificaten.

Contactgegevens

Acaleph
Hofkamp 4
6161 DC GELEEN

Tel. +31 (0) 46 – 4231800
E-mail. j.nijsten@acaleph.nl

Handelsterrein Krawinkel

Active Impact

Coaching/ training:
Active Impact gebruikt zijn coachende vaardigheden in het bijstaan van het bedrijfsleven. Active Impact activeert, motiveert bedrijven in het formuleren van praktische oplossingen ten baten van de gestelde missie. Active Impact kan op diverse gebieden acteren. Dit geld voor het coachen, trainen en opleiden van personeel in het helder en effectief communiceren van productmogelijkheden, bedrijfsdoelstellingen en persoonlijke doelstellingen.

Ziekte verzuim:
Active Impact weet dat uw personeel de ruggengraat is van uw organisatie. Active Impact weet ook dat u als ondernemer uw organisatie vitaal en gezond wil houden om te kunnen ondernemen. Active Impact is gespecialiseerd in het begeleiden van overmatige stress, burn-out, trauma en relatie therapie. Als er spraken is van een van deze klachten is gespecialiseerde coaching/ counselling een goed instrument om een cliënt op een verantwoorde wijze te begeleiden waardoor deze weer snel gemotiveerd aan het werk kan. Active Impact werkt dynamisch en bezoekt cliënten ook thuis.

Active Impact
Rosenweg 5
82538  Selfkant-Tuddern (Dld)

Contactgegevens

Active Impact
Postbus 75
6130 AB Sittard

Tel. 06-1883 38 32
E-mail. hans.van.iersel@activeimpact.eu

Overig

AFTC group

AFTC is producent van dubbelzijdige acrylaat tapes voor de industrie en handel. Deze verbindingstapes zijn geschikt voor tal van toepassingen waarbij de nadruk ligt op automotive/ transport en bouw- en constructie sector.

Vanuit het hoofdkantoor in Geleen en negen vestigingen over de hele wereld bedient AFTC meer dan 100 distributeurs en partners. AFTC is actief zowel als poducent als verkoper,in meer dan 60 landen en in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste producenten van dubbelzijdige acrylaat tapes.

De kracht van AFTC zit, buiten het leveren van een kwaliteitsproduct voor een goede prijs, in de bijzondere service en flexibiliteit van de organisatie en zijn medewerkers. AFTC is het enige bedrijf ter wereld dat gespecialiseerd is in dubbelzijdige acrylaat tapes. Dit betekent een ongeëvenaard kennisniveau van het personeel waar de klanten van kunnen profiteren. Er wordt te allen tijde gezocht naar een oplossing voor klantvragen en deze wordt, binnen de grenzen van redelijkheid, altijd gevonden.

Contactgegevens

AFTC group
Hofkamp 19
6161 DC Geleen

Tel. 043-6043797
E-mail. fstam@aftcgroup.com

Overig

Agora Laserapplicaties

Agora is gespecialiseerd in industriële laserbewerkings technieken en realisatie van kunststof producten.
Onuitwisbare LASERMARKERING van een tekst, datum, serie nummer, logo, oplopende nummering, barcodering of data matrix code op materialen van kunststof, rubber en metaal.
LASERGRAVERING in een matrijs of stempel.
LASERABLATIE, ofwel het micro verwijderen van coatings en laklagen voor o.a. medische en ruimtevaart industrie.
Het LASERLASSEN van kunststof componenten voor vloeistof en gas dichte verbindingen.
MICRO LASERSNIJDEN van fijn precisie componenten van metaal, kunststof, keramiek en glas.
De realisatie van KUNSTSTOF spuit giet PRODUCTEN en assemblages.
Zowel opstart series van enkele stuks als grote productie series zijn mogelijk.
Door de ruime ervaring binnen de kunststof industrie en de nauwe samenwerking met lokale partners kunnen wij u vooraf van goed advies dienen met betrekking tot materiaal keuze en product constructie.

Contactgegevens

Agora Laserapplicaties
Vouersweg 106
6161 AG Geleen

Tel. 046-4759665
E-mail. hbemelmans@agorabv.nl

Handelsterrein Krawinkel

Agron Automaterialen B.V.

De werkplaats van de vestiging in Geleen is een verlengstuk van de automonteur. Onze werkplaats in Heerlen verzorgt onderhoud aan alle merken vrachtwagens. Bij complexe problemen kunnen autobedrijven de hulp inroepen van Agron en Agron Kerp. Bijvoorbeeld het ultrasoon reinigen van verstuivers, cilinderkop revisie inclusief het afpersen onder bedrijfstemperatuur en het afdraaien van remschijven en vliegwielen. Naast de hulp die wij bieden bij technische vraagstukken bieden wij tevens cursussen aan.

Contactgegevens

Agron Automaterialen B.V.
Aan de Heijgraaf 4
6161 DK GELEEN

Tel. 046-4745830
E-mail. info@agrongeleen.nl

Handelsterrein Krawinkel

Onze leden...