2MKB BV | WONNA.nl

2MKB

biedt business support op het gebied van marketing, communicatie en evenementen. Dat betekent dat we ondernemers dagelijks helpen met zaken zoals het ontwerpen van logo’s en huisstijlen, het vormgeven en realiseren van websites, hosting van domeinnamen, webspace, online ICT voorzieningen, drukwerk, banners, spandoeken, nieuwsbrieven en het organiseren, promoten en uitvoeren van (zakelijke) evenementen.

Business support gerelateerd aan hoe een bedrijf, organisatie of ondernemer zich presenteert en altijd vanuit een proactieve operationele houding. Wij gaan je dus niet alleen adviseren hoe jij bepaalde zaken optimaal kunt aanpakken. Wij kunnen de geadviseerde middelen en tools realiseren en als je dat wilt dan gaan we daarna op maat, uitvoerend ondersteunen!

Waar mag je dan aan denken?

 • all-in marketing concepten op maat
 • vormgeving (huisstijl, logo, drukwerk…)
 • web (hosting, technische realisatie)
 • content onderhoud & beheer
 • social media advies, inrichting & beheer
 • interim operationeel management
 Maar ook aan:
 • evenementen organisatie & uitvoering
 • communicatie & promotie van (zakelijke) events
 • podium-, licht- en geluidstechniek
 • live muziek, acts & entertainment
 • kijk voor meer info op: WONNA.nl
Neem vrijblijvend contact met ons voor een persoonlijke afspraak. Het begint ten slotte allemaal met een kop koffie en een goed gesprek…

Contactgegevens

2MKB BV | WONNA.nl
Poststraat 8
6135 KR Sittard

Tel. 088-4282610
E-mail. info@2mkb.nl

Handelscentrum Bergerweg

4+ Bouwmaterialen B.V.

4+ Bouwmaterialen Groep b.v. is een inkoopcombinatie van handelaren in bouwmaterialen.

De aangesloten handelaren opereren echter volledig autonoom in de markt. De essentiële zaken, zoals productmanagement, inkoop en facturering worden centraal geregeld. Op dit moment behoren 84 vestigingen in Nederland tot ons, steeds verder uitbreidende, ledenbestand.

Door de unieke combinatie en ‘samenwerkings’ voordelen kunnen de aangesloten bedrijven zich slagvaardig profileren en een goede partner zijn voor aannemers en afbouwbedrijven. De stelregel ‘samen sterk’ is binnen onze formule van toepassing. Door de gezamenlijke inkoop van goederen kunnen zowel onze leden als ook de klanten van onze leden voor scherpe prijzen een kwalitatief hoogstaand product verkrijgen. Daarbij helpt het zeer complete assortiment, elk product voor de bouwindustrie kunt u vinden bij 4+ Bouwmaterialen Groep b.v.

4+ Bouwmaterialen Groep b.v.: een bewezen formule die haar vruchten zichtbaar afwerpt gezien de enorme groei en steeds verdere professionalisering van de organisatie. Natuurlijk is een verdere uitbreiding van ons ledenbestand altijd wenselijk en zullen markt- en productontwikkeling de komende tijd onder de aandacht blijven.

Contactgegevens

4+ Bouwmaterialen B.V.
Holtum Noordweg 1
6121 RE Born

Tel. +31 (0)46 481 87 02
E-mail. ali.asbai@4plusbouwmaterialen.nl

Overig

Aannemingsbedrijf Smeets Sittard

Bij Smeets Groep kunt u terecht voor woningbouw, utiliteitsbouw, onderhoud en renovatie in Limburg en Oost-Brabant. Smeets staat bekend als een bouwer met visie, die voortdurend innoveert op een fundament van kwaliteit. Kwaliteit in bouw en onderhoud, dienstverlening en in de organisatie van het proces. Dankzij onze medewerkers slagen we daar steeds opnieuw in.
Persoonlijke contacten, afspraak is afspraak, het belang van de klant heeft prioriteit. Wij onderscheiden ons graag in uw belang. Smeets Groep: anders dan anders,  daar kunt u op rekenen.

Contactgegevens

Aannemingsbedrijf Smeets Sittard
Stadswegske 55
6131 AG SITTARD

Tel. 046-4512894
E-mail. smeetssittard@xs4all.nl

Industriepark Noord

Ab Ovo Patents & Trademarks

Ab Ovo Patents & Trademarks is een adviesbureau op het gebied van de intellectuele eigendom: octrooien (patenten), merken en modellen. Wij vragen octrooi aan op uw uitvinding, deponeren merken en modellen en doorlopen nationaal en internationaal de procedures die daar bij horen. Wij bewaken uw intellectuele eigendommen, begeleiden opposities en inbreukzaken en adviseren bij licentieovereenkomsten.

Ab Ovo Patents & Trademarks is gevestigd in Limbricht (Sittard-Geleen) in een monumentale pastorie, naast een kasteel en een bijna duizend jaar oud kerkje. Ons kantoor is door zijn eerste bewoner historisch verbonden met een belangrijke episode uit de modernisering en industrialisatie van de Nederlandse samenleving. Ab Ovo Patents & Trademarks koestert dit erfgoed zoals zijn langlopende relaties met cliënten.

Het vak dat wij uitoefenen is verbonden met innovatie en toekomst. Wij doen in bescherming en gebruiken daarvoor state of the art IT en uitgekiende werkprocessen. Dat maakt ons de optimale professionele, efficiënte en flexibele Intellectual Property dienstverlener.

Contactgegevens

Ab Ovo Patents & Trademarks
Platz 1
6141 AT Limbricht

Tel. +31 46 4200 665
E-mail. office@ourfirm.nl

Overig

AB Werkt Zuid Nederland

AB Werkt helpt mensen aan werk, en werkgevers aan mensen.

We zijn gespecialiseerd in bemiddeling van fysieke banen in o.a. industrie, logistiek, food, techniek en groen. Wij zijn een coöperatie, wat betekent dat we niet primair uit zijn op winst. Voor onze opdrachtgevers willen wij vooral een veelzijdige partner zijn en richten ons op het bieden van continuïteit en kwaliteit.

Het dienstenpakket van AB Werkt omvat uitzenden, detacheren, werving & selectie, het opleiden en ontwikkelen van arbeidskrachten en bemiddeling van buitenlandse werknemers. Daarnaast denken we graag met onze opdrachtgevers mee over hun HRM-beleid en kunnen we desgewenst ook een deel van de personeels- en loonadministratie uit handen nemen.

AB Werkt bestrijkt heel Zuid-Nederland en heeft vijf vestigingen, waarvan een in het Zuid-Limburgse Beek. Vanuit elke vestiging werkt een team van specialisten dagelijks om zowel opdrachtgever als medewerker optimaal van dienst te zijn en bouwt aan relaties waar iedereen beter van wordt.

Contactgegevens

AB Werkt Zuid Nederland
Stationsstraat 91
6191 BC Beek

Tel. 046-4370732
E-mail. BKnoups@ab-werkt.nl

Overig

ABN AMRO Bank B.V.

Kantoor Engelenkampstraat 58, 6131 JJ, Sittard
Telefoonnummer: 0900-0024 (10 ct per minuut)

Openingstijden:

maandag 13:00 18:00
dinsdag 09:00 18:00
woensdag 09:00 18:00
donderdag 09:00 20:00
vrijdag 09:00 18:00
zaterdag 10:00 14:00

Op dit kantoor kunt u bestelde grote geldbedragen ophalen en zijn een muntstort- en een muntrolautomaat aanwezig. Safeloketbezoek: dinsdag van 13:00 tot 16:30 uur en vrijdag van 9:00 tot 13:00 uur.
Kantoor Rijksweg Centrum 79, 6161 ED, Geleen
Telefoonnummer: 0900-0024 (10 ct per minuut)

Openingstijden:

maandag 13:00 17:00
dinsdag 09:00 17:00
woensdag 09:00 17:00
donderdag 09:00 17:00
vrijdag 09:00 17:00
zaterdag dicht

Contactgegevens

ABN AMRO Bank B.V.
Kloosterwandplein 120
6041 JA SITTARD

Tel. 0900-0024
E-mail. eugene.schmeits@nlabnamro.com

Overig

Acaleph

Acaleph Opleiding, Training & Adviezen b.v. in Geleen (LB)

U bent op zoek naar een gedegen partner voor uw BHV, AED, EHBO of VCA cursussen? Dan bent u bij Acaleph aan het juiste adres. Acaleph Opleiding, Training & Adviezen b.v. is gespecialiseerd in het verzorgen van veiligheidsopleidingen en veiligheidgerelateerde begeleiding en adviestrajecten.

Door het hele land, en daarbuiten, verzorgen wij o.a. ssvv opleidingen, safety awareness trainingen en luchtvaarttrainingen op maat. Wij zijn o.a. uitgeroepen tot beste VCA opleider van Limburg. Acaleph zorgt ervoor dat de vereiste veiligheidskennis op elk moment in voldoende mate aanwezig is in uw bedrijf. Acaleph onderscheidt zichten opzichte van de markt met haar trainingen door een interactieve lesmethode. Met behulp van oefencasussen en praktijksituaties worden onze trainingen gedoceerd.

Ook zorgen wij ervoor dat uw trainingen op tijd herhaald worden. U wordt door ons tijdig herinnerd wanneer de geldigheidsduur van de diploma’s en/of certificaten gaan verlopen. Zo zorgen wij ervoor dat uw medewerkers altijd beschikken over de geldige diploma’s en/of certificaten.

Contactgegevens

Acaleph
Hofkamp 4
6161 DC GELEEN

Tel. +31 (0) 46 – 4231800
E-mail. j.nijsten@acaleph.nl

Handelsterrein Krawinkel

acconavm adviseurs en accountants

acconavm
is dé advies- en accountantsorganisatie voor ondernemers in het MKB.
Als advies- en kennisorganisatie streven wij ernaar ondernemen aantrekkelijker, eenvoudiger en uitdagender te maken. Met onze eersteklas diensten en advies stimuleren wij ondernemers hun onderneming naar een hoger plan te brengen.

Contactgegevens

acconavm adviseurs en accountants
Geerweg 7
6135 KB Sittard

Tel. 046 – 451 83 51
E-mail. sittard@acconavm.nl

Overig

Active Impact

Coaching/ training:
Active Impact gebruikt zijn coachende vaardigheden in het bijstaan van het bedrijfsleven. Active Impact activeert, motiveert bedrijven in het formuleren van praktische oplossingen ten baten van de gestelde missie. Active Impact kan op diverse gebieden acteren. Dit geld voor het coachen, trainen en opleiden van personeel in het helder en effectief communiceren van productmogelijkheden, bedrijfsdoelstellingen en persoonlijke doelstellingen.

Ziekte verzuim:
Active Impact weet dat uw personeel de ruggengraat is van uw organisatie. Active Impact weet ook dat u als ondernemer uw organisatie vitaal en gezond wil houden om te kunnen ondernemen. Active Impact is gespecialiseerd in het begeleiden van overmatige stress, burn-out, trauma en relatie therapie. Als er spraken is van een van deze klachten is gespecialiseerde coaching/ counselling een goed instrument om een cliënt op een verantwoorde wijze te begeleiden waardoor deze weer snel gemotiveerd aan het werk kan. Active Impact werkt dynamisch en bezoekt cliënten ook thuis.

Active Impact
Rosenweg 5
82538  Selfkant-Tuddern (Dld)

Contactgegevens

Active Impact
Postbus 75
6130 AB Sittard

Tel. 06-1883 38 32
E-mail. hans.van.iersel@activeimpact.eu

Overig

AFTC group

AFTC is producent van dubbelzijdige acrylaat tapes voor de industrie en handel. Deze verbindingstapes zijn geschikt voor tal van toepassingen waarbij de nadruk ligt op automotive/ transport en bouw- en constructie sector.

Vanuit het hoofdkantoor in Geleen en negen vestigingen over de hele wereld bedient AFTC meer dan 100 distributeurs en partners. AFTC is actief zowel als poducent als verkoper,in meer dan 60 landen en in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste producenten van dubbelzijdige acrylaat tapes.

De kracht van AFTC zit, buiten het leveren van een kwaliteitsproduct voor een goede prijs, in de bijzondere service en flexibiliteit van de organisatie en zijn medewerkers. AFTC is het enige bedrijf ter wereld dat gespecialiseerd is in dubbelzijdige acrylaat tapes. Dit betekent een ongeëvenaard kennisniveau van het personeel waar de klanten van kunnen profiteren. Er wordt te allen tijde gezocht naar een oplossing voor klantvragen en deze wordt, binnen de grenzen van redelijkheid, altijd gevonden.

Contactgegevens

AFTC group
Hofkamp 19
6161 DC Geleen

Tel. 043-6043797
E-mail. fstam@aftcgroup.com

Overig

Onze leden...