Black Label Hotels

Bekend met hotels? Think again. Dit is Black Label Hotels.

Dacht je te weten hoe overnachten in een hotel werkt? Lobby, lift, kamer, koffer, plof op bed, klaar? Think again. Eten in een hotel-restaurant praktisch, eenvoudig, voor, hoofd, na, klaar? Think again. Dat drankje aan de hotelbar ‘s avonds; kil, levenloos, nog een zoete witte of een biertje en naar bed?

Think again.

Verblijven in een Black Label Hotel betekent opnieuw beleven wat een overnachting buiten de deur kan doen. Een verblijf dat verrast, inspireert en alles wat je verwacht van een weekendje weg, zakelijke overnachting of private event in een nieuw licht zet. Van aankomst tot vertrek: écht even weg, op jouw manier.

Contactgegevens

Martin Hendricks
Owner Black Label Hotels
Parklaan 15
6131 KE Sittard

Tel: 06-15120008
Martin@blacklabelhotels.nl
www.blacklabelhotels.nl

Overig

Cthrough coaching & consulting

Cthrough coaching & consulting biedt diensten aan op het gebied van bedrijfscoaching, executive coaching en crisisbegeleiding.

De focus ligt met name op effectieve en integrale oplossingen vinden voor problemen en/of conflicten.

Door een totaal begeleiding helpt Cthrough coaching & consulting ondernemers en executives om de mogelijke gevolgen van een beslissing te kunnen doorzien, en hun doelen zo effectief en efficiënt mogelijk te bereiken (zowel zakelijk als persoonlijk).

Wij zijn de partner die je aan je zijde wilt hebben, zeker in moeilijke tijden, waarmee je werkelijk alles kunt bespreken en dat zonder dat wij enig ander belang dienen dan die van jou.

Contactgegevens

Cthrough coaching & consulting

Wijnrankenstraat 4
6143BA Guttecoven

info@cthrough-cc.nl

Overig

Messcherp

Weerbaarheid voor ondernemingen

Messcherp komt in het hart van jouw onderneming. Alleen vanuit een krachtige kern kan jouw onderneming weerstand bieden tegen invloeden van buitenaf. Dat begint bij de mensen in je organisatie. Daarom geloven wij in gelukkige, gezonde en sterke mensen. Een heldere organisatiestructuur, duidelijke werkprocessen, rituals & routines én een ijzersterke salesstrategie zijn de andere vier pijlers waarop Messcherp zijn methode baseert.

Contactgegevens

Messcherp

Overhoven 47
6136 EB Sittard

+31 (0) 6 4621 3662
sjoerd@messcherp.nl
www.messcherp.nl

Overig

MIJNGazet

MIJNGazet is een tweewekelijkse huis-aan-huiskrant voor alle inwoners van de gemeente Sittard-Geleen.


Het is een product van Uitgeverij Van Heel & De Wit. MIJNGazet, verschijnt in een oplage van 38.000 en wordt tweewekelijks bij iedereen, zonder sticker, in de bus bezorgd. Het doel van de inhoud van MIJNGazet is aan de ene kant informeren en interesseren en aan de andere kant verbinden.

MIJNGazet is hèt medium om advertenties in de omgeving onder de aandacht te brengen. Met deze krant bereik je een brede doelgroep. Mensen die interesse hebben in lokaal- en wijknieuws. Mensen die deze krant met aandacht lezen.

Contactgegevens

MIJNGazet

Maurice de Wit (advertenties)
0031-6-39717715
maurice@mijngazet.nl

Bas van Heel (redactie)
0031-6-27860582
bas@mijngazet.nl

Overig

Z11 Made

Z11made voor het MKB

Ondernemers die bij Z11made (Zelfmade) klant zijn, weten dat méér van hetzelfde doen en nóg harder werken niet altijd leidt tot meer groei van je bedrijf. Hun klanten of medewerkers klaagden over lange levertijden, te veel fouten of te hoge werkdruk. De balans werk-privé was voor de ondernemer persoonlijk niet meer in evenwicht. Kort gezegd, om verder te groeien moet je het bedrijf anders organiseren. Dit is een groeigrens en dat betekent dat je als ondernemer het overzicht kwijt raakt en er signalen in en buiten je bedrijf zijn die om actie vragen.

Hoe herken je een groeigrens:

klantbeloften kun je niet meer nakomen
ontevreden personeel, groter verloop of zelfs uitval van personeel
je wordt regelmatig verrast
de sfeer in je organisatie neemt af
meer hoofdpijn dan voorheen
geen overzicht meer
privé en zakelijk zijn niet meer in balans
vragen om meer duidelijkheid, meer leiding, meer proces, kortom meer organisatie!

Z11made andere aanpak

Je moet zaken ánders aan gaan pakken. Niet nóg harder werken maar slimmer werken en organiseren. Daar zijn onze groeistrategie producten op gericht. Een praktische aanpak die gericht is op het zelf realiseren van een nieuwe aanpak binnen je bedrijf. Je bent immers ondernemer geworden om zelf aan het roer te staan. Een turn-around maken is cruciaal bij het bereiken van de groeigrens van je bedrijf. Deze verandering begint bij jezelf en met hulp van onze groeispecialisten gaat ook jou dat lukken. Voor je groeiende bedrijf en vaak ook voor jou als ondernemer is dit nieuw en onbekend. Voor onze groeispecialisten is dit dagelijkse kost, ze weten wat nodig is, maar ook wat jij als ondernemer meemaakt.

Z11-ie

Met onze methode brengen wij in beeld hoe je deze zaken hebt georganiseerd en op welk niveau je organisatie zich bevindt ten opzichte van een grote groep bedrijven die al in kaart zijn gebracht. Ook krijg je inzicht in hoeverre je bedrijf een lerende organisatie is, je eventueel klaar bent voor de volgende stap en wat je moet doen om met je bedrijf verder te kunnen groeien. Wij sluiten af met concrete aanbevelingen. Bij deze vervolgprojecten helpen we je graag indien gewenst. Maak dus de Z11-ie en weet waar je staat! Als je weet waar je staat, kun je bepalen waar je gaat!

Wil je Actie in je zaak en Rust in je hoofd?

Voor dat we verder gaan, mogen wij je eerste een kop koffie aanbieden? Zullen we dan meteen eens praten over de kwaliteit van de COFÉ van jouw bedrijf? COFÉ staat in dit geval voor Commercie, Organisatie, Financiën en de Entrepreneur*. De vier ingrediënten van elke organisatie. Jouw COFÉ kan sterk en zoet zijn maar ook slap en smaakloos. Of ben je nog altijd op zoek naar het perfecte kopje COFÉ en lukt het maar niet? Jij bepaalt hoe je COFÉ gezet wordt en hoe die smaakt. De zwakste van de vier ingrediënten bepaalt het niveau van de COFÉ van je totale bedrijf.

Contactgegevens

Actie in uw zaak én rust in uw hoofd!
GSM 06 46 24 41 36
www.Z11-made.nl

Postadres:
Maria Teresa Tauscherstraat 5
6132CP Sittard

Bezoekadres:

Villa Oldenburg
Sint Michielsgestelseweg 8
5261NH Vught

Overig