Black Label Hotels

Bekend met hotels? Think again. Dit is Black Label Hotels.

Dacht je te weten hoe overnachten in een hotel werkt? Lobby, lift, kamer, koffer, plof op bed, klaar? Think again. Eten in een hotel-restaurant praktisch, eenvoudig, voor, hoofd, na, klaar? Think again. Dat drankje aan de hotelbar ‘s avonds; kil, levenloos, nog een zoete witte of een biertje en naar bed?

Think again.

Verblijven in een Black Label Hotel betekent opnieuw beleven wat een overnachting buiten de deur kan doen. Een verblijf dat verrast, inspireert en alles wat je verwacht van een weekendje weg, zakelijke overnachting of private event in een nieuw licht zet. Van aankomst tot vertrek: écht even weg, op jouw manier.

Contactgegevens

Martin Hendricks
Owner Black Label Hotels
Parklaan 15
6131 KE Sittard

Tel: 06-15120008
Martin@blacklabelhotels.nl
www.blacklabelhotels.nl

Overig

Cthrough coaching & consulting

Cthrough coaching & consulting biedt diensten aan op het gebied van bedrijfscoaching, executive coaching en crisisbegeleiding.

De focus ligt met name op effectieve en integrale oplossingen vinden voor problemen en/of conflicten.

Door een totaal begeleiding helpt Cthrough coaching & consulting ondernemers en executives om de mogelijke gevolgen van een beslissing te kunnen doorzien, en hun doelen zo effectief en efficiënt mogelijk te bereiken (zowel zakelijk als persoonlijk).

Wij zijn de partner die je aan je zijde wilt hebben, zeker in moeilijke tijden, waarmee je werkelijk alles kunt bespreken en dat zonder dat wij enig ander belang dienen dan die van jou.

Contactgegevens

Cthrough coaching & consulting

Wijnrankenstraat 4
6143BA Guttecoven

info@cthrough-cc.nl

Overig

Duucon

Wat nou als je op je weg iets tegenkomt dat je zo verbaasd, zo nieuwsgierig maakt, je er
alles van wilt weten en je er ongelooflijk enthousiast van wordt…

Dan moet je volgens mij, ongeacht wat datgene is, er alles uithalen wat er in zit. Het geeft je kennelijk energie…en dat is goed!

Dit is wat infrarood verwarmingsoplossingen met mij doen en eigenlijk alle ontwikkelingen wel op het gebied van duurzaam bouwen en wonen. Voor mij is het belangrijk om mee te denken in wensen van mensen en ik wil een advies geven wat past en ook echt kan. Daarom vind ik het zo waardevol dat ik me heb kunnen omringen met een batterij aan specialisten op alle vlakken. Ik maak het plaatje graag compleet, de puzzel af. En zeg kom op, verwarming mag best mooi zijn.

Let’s make this personal!

– Josan van Kuijk- van den Eijnde –

★ advies op maat;
★ transparantie;
★ ruime keuze in modellen, kleuren maten en merken te bekijken en ervaren in onze showroom;
★ verwarmingsfolie voor vloerverwarming, wandverwarming en plafondverwarming;
★ service, klantvriendelijkheid;
★ ontzorgen;
★ vakkundige installatie

Contactgegevens

Duucon Showroom

Rijksweg Noord 93 (eerste etage in bedrijfsverzamelpand)
6131CK SITTARD

+31 (0) 46 8884394
info@duucon.nl

Openingstijden showroom:

Maandag: 10:00-16:00
Dinsdag : 10:00-16:00
Woensdag: 10:00-12:30
Donderdag: 10:00-16:00
Vrijdag: 10:00-16:00

Buiten deze tijden bent u van harte welkom op afspraak.

Overig

Pennings Ontwerpt

Bij Pennings Ontwerpt vertalen wij uw ideeën en maken uw dromen waar. We hebben ervaring met alle aspecten van wonen en werken in een gebouwde omgeving.

Wij ontzorgen!
Van concept tot detail, vanaf de eerste ideeën tot en met de begeleiding van de uitvoering. Bouwkundige-, technische-, interieur- en maatwerktekeningen en 3D-presentaties. Of u nu een grote of een kleine opdracht heeft, een spraakmakende renovatie of een verlichtingsplan wilt, een grote verbouwing of een kleuradvies nodig heeft: in Pennings Ontwerpt vindt u een partner in wonen en werken.

Ons kantoor is gevestigd in de showroom van Berden Design, gelegen aan de Industriestraat 23 te Sittard. Omringt door een grote collectie meubilair kunnen wij u hier nog beter van dienst zijn.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze nieuwe locatie? Kom dan gerust een keer langs of loop alvast virtueel bij ons binnen, door op volgende link te klikken;
https://my.matterport.com/show/?m=F2JBeyouRbb&utm_source=4

Contactgegevens

Pennings Ontwerpt
Industriestraat 23
6135 KG Sittard
Tel. 046-411 34 90
E-mail: info@penningsontwerpt.nl

Handelscentrum Bergerweg

Privacy Clear

Privacy Clear, uw kennispartner in privacy / AVG en klantcontact

Hiermee is in één zin samengevat wat Privacy Clear voor u kan betekenen: privacy én klantcontact. Deze zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Hoe helpt Privacy Clear u hierbij?
Door uw huidige marktpositie in kaart te brengen. Bijvoorbeeld: wie zijn uw concurrenten, wat doen zij anders? Waar bevinden zij zich ten opzichte van u? Met betrekking tot de AVG voeren wij een AVG-scan uit en bekijken we samen met u het resultaat. Samen bespreken we de volgende stappen zodat u zonder zorgen uw klantdata kunt omzetten in een professioneel en onderscheidend klantcontact.

Privacy Clear werkt samen met professionele partners die experts zijn in hun vakgebied.
Op deze manier kunnen wij u altijd een service en oplossing op maat bieden.

Contactgegevens

Privacy Clear

Mauritslaan 49
6129 EL Urmond

+31 (0)6 5515 0616
info@privacyclear.nl

Overig

Van Kaathoven

Over Van Kaathoven

Wij zijn een familiebedrijf met één grote passie: wij zijn weg van afval. Wat anderen als vuilnis, troep en puin beschouwen, zien wij als een bron van nieuwe grondstoffen en mogelijkheden. We denken net even anders. We dóen net even anders.

Meer lezen over Van Kaathoven?

Bekijk dan ook:

Contactgegevens

Van Kaathoven Sittard

Dalderhaag 15
6136 KM Sittard

Mail: info@vankaathovengroep.nl
Bel: +31 88 73 10 350

Industriepark Noord

Z11 Made

Z11made voor het MKB

Ondernemers die bij Z11made (Zelfmade) klant zijn, weten dat méér van hetzelfde doen en nóg harder werken niet altijd leidt tot meer groei van je bedrijf. Hun klanten of medewerkers klaagden over lange levertijden, te veel fouten of te hoge werkdruk. De balans werk-privé was voor de ondernemer persoonlijk niet meer in evenwicht. Kort gezegd, om verder te groeien moet je het bedrijf anders organiseren. Dit is een groeigrens en dat betekent dat je als ondernemer het overzicht kwijt raakt en er signalen in en buiten je bedrijf zijn die om actie vragen.

Hoe herken je een groeigrens:

klantbeloften kun je niet meer nakomen
ontevreden personeel, groter verloop of zelfs uitval van personeel
je wordt regelmatig verrast
de sfeer in je organisatie neemt af
meer hoofdpijn dan voorheen
geen overzicht meer
privé en zakelijk zijn niet meer in balans
vragen om meer duidelijkheid, meer leiding, meer proces, kortom meer organisatie!

Z11made andere aanpak

Je moet zaken ánders aan gaan pakken. Niet nóg harder werken maar slimmer werken en organiseren. Daar zijn onze groeistrategie producten op gericht. Een praktische aanpak die gericht is op het zelf realiseren van een nieuwe aanpak binnen je bedrijf. Je bent immers ondernemer geworden om zelf aan het roer te staan. Een turn-around maken is cruciaal bij het bereiken van de groeigrens van je bedrijf. Deze verandering begint bij jezelf en met hulp van onze groeispecialisten gaat ook jou dat lukken. Voor je groeiende bedrijf en vaak ook voor jou als ondernemer is dit nieuw en onbekend. Voor onze groeispecialisten is dit dagelijkse kost, ze weten wat nodig is, maar ook wat jij als ondernemer meemaakt.

Z11-ie

Met onze methode brengen wij in beeld hoe je deze zaken hebt georganiseerd en op welk niveau je organisatie zich bevindt ten opzichte van een grote groep bedrijven die al in kaart zijn gebracht. Ook krijg je inzicht in hoeverre je bedrijf een lerende organisatie is, je eventueel klaar bent voor de volgende stap en wat je moet doen om met je bedrijf verder te kunnen groeien. Wij sluiten af met concrete aanbevelingen. Bij deze vervolgprojecten helpen we je graag indien gewenst. Maak dus de Z11-ie en weet waar je staat! Als je weet waar je staat, kun je bepalen waar je gaat!

Wil je Actie in je zaak en Rust in je hoofd?

Voor dat we verder gaan, mogen wij je eerste een kop koffie aanbieden? Zullen we dan meteen eens praten over de kwaliteit van de COFÉ van jouw bedrijf? COFÉ staat in dit geval voor Commercie, Organisatie, Financiën en de Entrepreneur*. De vier ingrediënten van elke organisatie. Jouw COFÉ kan sterk en zoet zijn maar ook slap en smaakloos. Of ben je nog altijd op zoek naar het perfecte kopje COFÉ en lukt het maar niet? Jij bepaalt hoe je COFÉ gezet wordt en hoe die smaakt. De zwakste van de vier ingrediënten bepaalt het niveau van de COFÉ van je totale bedrijf.

Contactgegevens

Actie in uw zaak én rust in uw hoofd!
GSM 06 46 24 41 36
www.Z11-made.nl

Postadres:
Maria Teresa Tauscherstraat 5
6132CP Sittard

Bezoekadres:

Villa Oldenburg
Sint Michielsgestelseweg 8
5261NH Vught

Overig

Nieuwe leden...