360 Graden Groen

“Het leven is te kort om dingen te doen die niet bijdragen aan de essentie.”

Dat drijft ons om het volgende te doen:
“Met onze kennis en inzet een bijdrage leveren aan de transitie naar een duurzame maatschappij. Wij denken en handelen op basis van waarden. Betrokkenheid, kennis en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel, zodat we kunnen inspelen op de wensen van onze klanten en onze beloftes altijd nakomen.”

Hoe doen wij dit?
Met een gerichte, onafhankelijke en persoonlijke benadering waarbij een win-win situatie het uitgangspunt is. Wij zijn pas tevreden als u dat als klant ook bent! Omdat alleen tevreden klanten (en dus goede oplossingen) bijdragen aan de belangrijke doelstellingen om verduurzaming een boost te geven, vooral op de lange termijn.

Contactgegevens

360 graden Groen
Alemannenstraat 2
6135 HM SITTARD
06 11 75 85 74
info@360gradengroen.nl

Overig

Easy-ink

Over Easy-ink

Easy-ink is sinds 2009 actief op de Nederlandse, Belgische en Duitse mark op het gebied van printersupplies zowel online als directe verkoop aan particulieren en bedrijven, gespecialiseerd in de verkoop en advisering van toner- en inkjet cartridges, printpapier en printers. Easy-ink levert een groot assortiment zowel originele toner en inkjets zoals HP en Canon maar ook een zeer hoogwaardig alternatief huismerk assortiment. Ook A4 en A3 papier in allerlei soorten kwaliteit en printers op advies.

Zowel onze Technische Dienst, Klantenservice en Verkoopafdeling staan voor uw klaar mocht U advies of assistentie willen hebben. Easy-ink is aangesloten bij Webshop Keurmerk, dit staat garant voor veilig aankopen op internet bij een solide bedrijf.

Contact: mail naar info@easy-ink.nl of bel ons op: 046-4362040

 

Contactgegevens

Easy Ink

Peschstraat 27
6166CS  Geleen

Wilt u een bestelling plaatsen of heeft u informatie nodig?
Neem dan contact op met onze klantenservice:

telefonisch op 046-4362040
of via de email info@easy-ink.nl

Overig

JARO B.V.

JARO B.V. is een ervaren, professioneel schoonmaakbedrijf, waarbij constante kwaliteit, op maat gesneden afspraken en flexibele uitvoering centraal staan.

Daarnaast onderscheiden we ons graag door een uitzonderlijk serviceniveau en persoonlijk contact. Vanuit ons bedrijfspand in Sittard coördineren we de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. U kunt hierbij denken aan:

  • dagelijks en/of periodiek schoonmaak onderhoud kantoren / trappenhallen / instellingen
  • eenmalige schoonmaakklussen, ook bouwopleveringen
  • eenmalige ontruiming van gebouwen/woningen
  • vloeronderhoud tapijt/linoleum/hout/natuursteen en dergelijke
  • Gevelreiniging
  • Hoge druk reinigingswerkzaamheden
  • tijdelijke vervanging van uw eigen schoonmaakdienst
  • Tuinonderhoud
  • Levering en onderhoud van Interieurbeplanting

Wij willen goed zijn in wat we doen!

Schoonmaken is een vak en dat vraagt om vakmensen. We werken op een maatschappelijk verantwoorde en professionele manier. Onze benadering is oprecht met heldere afspraken. Respect voor omgeving, klant en mens is onze drijfveer.

We zijn betrokken en bouwen aan duurzame relaties met medewerkers en opdrachtgevers

Contactgegevens

Jaro B.V.

Fischerpad 102
6135 KS Sittard

Telefoon +31 (0)46 4748220 / mobiel 0629070553

michel@jaro-bv.nl

Handelscentrum Bergerweg

Koenen en Co – Roermond

Samen veelzijdig

Wij laten ondernemers suczesvol ondernemen. Vanuit deze missie gelooft Koenen en Co in uw suczes. Suczes schrijven we niet zomaar met een z. Om maximaal resultaat te bereiken, moet uw onderneming op zes dimensies gezond zijn: Strategie, Management, Innovatie, Personeel, Processen en Financiën. Wij voelen ons verantwoordelijk voor het totale plaatje, zodat u de juiste beslissingen neemt. Dat maakt ons samen veelzijdig.

Suczes voor uw organisatie

We zijn nieuwsgierig naar alles wat met ondernemen te maken heeft, niet alleen naar de cijfers. Ook uw dromen, uw branche, en uw mensen willen we leren kennen en begrijpen. Onze adviseurs ondersteunen u bijvoorbeeld op het gebied van strategisch management, het versterken van uw innovatiekracht, het begeleiden van fusies en overnames, het beantwoorden van personele en sociaal juridische vraagstukken en het oplossen van ingewikkelde IT-problemen. Kortom, een totaal pakket aan diensten dat een oplossing biedt voor al uw ondernemersvraagstukken.

Contactgegevens

KOENEN EN CO

Westhoven 16
6042 NV Roermond
T +31(0)475 351000

Postbus 1161
6040 KD Roermond

Contact opnemen

Overig

Outdoor Cooking Lovers

Bent u op zoek naar een catering, maar heeft u geen zin in de standaard buffetten of voorgekookte barbecues? Maak indruk op uw gasten met een varken aan het spit, zalmen aan houten planken gespijkert en rokende Dutch Ovens met stoofschotels, appel crumble of vers gebakken brood.

Een kookfestijn waarbij u letterlijk een kijkje in de keuken kunt nemen en waarbij de gehele catering vers op locatie wordt bereid.

Een op maat gemaakt Bourgondisch feest voor de echte levensgenieters!

Contactgegevens

Outdoor Cooking Lovers
Felix Timmermansstr. 12
6136TL Sittard

+31 6 18 11 64 76

Info@outdoor-cooking-lovers.nl

Overig

THB Administraties

is een kantoor dat diensten verzorgt op het gebied van administratie, belastingen en secretariële werkzaamheden voor een breed scala aan cliënten.

Het leuke is dat we door de jaren heen in veel vakgebieden, met elk hun eigen kansen en problemen, zijn thuis geraakt en daarin meeleven en meedenken met onze relaties, naar aller tevredenheid! THB heeft een ruime ervaring in de financiële branche, dus onze relaties vertrouwen met een gerust hart op onze kennis. Ondernemen is een dynamische bezigheid en de ontwikkelingen in de financiële wereld volgen elkaar snel op, daarom frissen wij regelmatig onze bestaande kennis op door diverse opleidingen en studietrajecten en door het bijwonen van vakgerichte workshops en lezingen.

THB werkt voor bedrijven en organisaties die onder de sector midden- en kleinbedrijf vallen en behoort daar zelf ook toe.

Het prettige van een kleinschalig administratiekantoor is dat wij nauw betrokken zijn bij onze cliënten. Constant zijn wij alert op nieuwe (maatschappelijke) ontwikkelingen in uw vakgebied zowel als het onze. THB helpt u graag om winstgevend te draaien en dit zo te houden. Het is tenslotte onze specialiteit om u persoonlijk in het ondernemerstraject te begeleiden.

Contactgegevens

THB Administraties

Tracy Wiertz
Nico Wiertz
Twan Peters

Vouersweg 107-B
6161 AG Geleen

Tel. 046-4111333
Gsm: 06-22562979
info@thbadministraties.nl

Businesspark Geleen

Veranderlust

De creatieve kracht achter Veranderlust

Als oprichtster en gediplomeerd interieur stylist ben ik Mandy Micola von Fürstenrecht het aanspreekpunt van Veranderlust.

Mijn passie voor interieur en grafische achtergrond zorgen voor creatieve oplossingen met een verrassend eindresultaat.
De directe lijnen met mij zorgen voor heldere communicatie en duidelijke afspraken. En deadlines zijn deadlines, afgesproken?

 

Wat doet veranderlust

Een nieuwe stijl of een nieuwe plek? Veranderlust helpt bij het inrichten en het stylen daarvan.

Veranderlust ontwerpt en realiseert interieurs met karakter. Eigenheid. Met oog voor details, die dan toch weer het interieur afmaken.

Veranderlust werkt hierbij in 3 fases: ontwerp, shoppinglist en realisatie. Alleen het ontwerp laten verzorgen en er zelf mee aan de slag gaan? Ook dat kan!
Door middel van een intake gesprek nemen wij samen de wensen door en Veranderlust helpt bij keuzes maken waar je zelf nog niet op was gekomen.

Na het intake gesprek krijgt je een moodboard met tekeningen en een shoppinglist om zo een prachtig resultaat te creëren.

Optioneel neemt Veranderlust het hele aankoopproces en coördinatie van leveringen uit handen. Wanneer alles is aangeschaft en afgeleverd zal Veranderlust de ruimte afstylen en de puntjes op de i zetten.

 

Interesse in verandering?

Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Met creatieve groet, Mandy

Contactgegevens

Veranderlust

Mandy Micola von Fürstenrecht

Groenseykerstraat 7

6161SC Geleen

Tel: 06 – 489 327 61

E-mail: info@veranderlust.nl

Overig

Zendkracht

Zendkracht verbindt talent!

Je kunt bij ons terecht voor de volgende diensten: Werving & Selectie, Uitzenden, Recruitment Partnership, inHouse solution en MyDrives. Wij bemiddelen in alle branches, van operationeel niveau tot managementniveau. We gaan altijd voor de beste match en doen dit door zowel het bedrijf als de kandidaten persoonlijk te leren kennen én te begeleiden tijdens het gehele traject. Zendkracht wil waarde toevoegen en handelt steeds vanuit de vier kernwaarden: Persoonlijk, Oprecht, Lef en Humor. Wij zijn pas tevreden als alle partijen tevreden zijn!

Contactgegevens

Zendkracht
Poststraat 8
6135 KR  Sittard

+31 6 16458419
tim@zendkracht.nl

Handelscentrum Bergerweg

Nieuwe leden...