Crutzen Workspirit

Bij Crutzen Workspirit streven we naar het creëren van organisaties waar medewerkers graag en met trots hun werk doen, waar ze zich goed voelen en het beste uit zichzelf kunnen halen.

Wij ondersteunen leidinggevenden bij het optimaliseren van hun interactie met medewerkers, vooral wanneer het gaat om het bevorderen van optimale binding en inzetbaarheid. Dit realiseren we door middel van strategisch advies, gerichte training en effectieve begeleiding.

Medewerkers vormen het kloppende hart van een organisatie; hun inzet is cruciaal voor prestaties en succes. Bij Crutzen Workspirit geloven we dat bevlogen en betrokken medewerkers het verschil maken. Ze zetten net dat extra stapje, zijn minimaal afwezig, presteren op topniveau en blijven langer aan boord.

Onze expertise ligt precies daar waar de ambitie van een organisatie samenvloeit met de menselijke factor.

Crutzen Workspirit: als bevlogen betrokkenheid de ambitie is!

Contactgegevens

Crutzen Workspirit
De Wieër 78
6131 DA Sittard

Tel.: 06-34562726
E-Mail: info@crutzenworkspirit.nl

Overig

Landa Digital Printing B.V.

Landa Digital Printing is een Israelisch bedrijf, met het hoofdkantoor in Rehovot.

We maken grote drukmachines voor de drukkerijen met een digitale techniek en ook alle toebehoren worden ervoor geproduceerd o.a. de inkt. Sinds april 2021 is er ook een vestiging in Sittard, Nusterweg 123. De eerste productievestiging buiten Israël, hier wordt ook de inkt geproduceerd door de EMEA en NALA.

Landa is een sterk groeiend bedrijf met een uniek drukproces, digital en met Nano-inkt.

Contactgegevens

Landa Digital Printing B.V.
Nusterweg 123
6136 KT Sittard

tel: +31 46 8080270
e-mail: benb@landa-corp.com

 

Industriepark Noord

Smart Office Center

Smart Office Center is er trots op om de innovatieve, duurzame en uitgebreide productlijn van Epson Heat-Free Technology aan te bieden.

Onze visie is een bedrijfswereld waarin duurzaamheid synoniem staat aan bedrijfssucces. We willen vooroplopen in de evolutie van zakelijke praktijken door een universele standaard te worden voor productiviteitsverbeteringen met een minimale ecologische impact. Door te blijven investeren in heat-free technologieën en onze centrale beheertool willen we organisaties in staat stellen om hun zakelijke doelen te bereiken zonder concessies te doen aan efficiëntie of het milieu. Met een eigen service en helpdesk handhaven we een ongeëvenaarde klantenservice. Samen streven we naar een toekomst waarin bedrijven floreren in een duurzame, geoptimaliseerde omgeving.

Heb je interesse in een duurzaamheids- rapport waarin we precies uitrekenen hoeveel je kunt besparen op je en energiekosten en CO2-uitstoot? Tevens kijken we ook naar je huidige printkosten en maken we een vergelijk met de printkosten die je met onze apparatuur zou maken.

Neem contact op met ons: tel.: 085-0886220.
Of plan een demo in via: patrick@smartofficecenter.nl of tamara@smartofficecenter.nl

Contactgegevens

Contact

info@smartofficecenter.nl
+31 (0)85 0886220

Postadres

Transportlaan 41, 6163 CX Geleen, Nederland

Bezoek locaties

Hoogoorddreef 5, 1101 BA Amsterdam
Transportlaan 41, 6163 CX Geleen
Schiessstraße 49, 40549 Düsseldorf
Belgicastraat 1, 1930 Zaventem

Businesspark Geleen

TPC – Total Project Care B.V.

Total Project Care is specialist op het gebied van drinkwaterveiligheid en installatie.

Wij hebben als doel het voorkomen van legionella infecties binnen een regio. Door uitgebreide risicoanalyses gaan we samen met onze klanten kijken waar stappen ondernomen moeten worden. Ieder bedrijf is verantwoordelijk voor het voorkomen van legionella besmettingen. Het risico voor besmetting met als gevolg ziekte of zelfs sterfte door deze ‘veteranenziekte’ kun je beter uitsluiten binnen je organisatie.

Heb je te maken met een legionella probleem en wil je dat dit vakkundig wordt opgelost? Of wil je juist voorkomen dat legionella binnen jouw bedrijf of instelling de kop opsteekt? Total Project Care is dé specialist op het gebied van legionellapreventie en -bestrijding. Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Contactgegevens

TPC – Total Project Care

Hofkamp 12
6161DC  Geleen

046-4361200
tpc@totalprojectcare.nl

Handelsterrein Krawinkel