Claro coaching

Calro = Coaching door Laura en Rob

We helpen ondernemers en teams om succesvol te zijn. Door dicht bij zichzelf te blijven. We geloven namelijk dat in ieder mens iets moois verstopt zit, dat alleen in de juiste omstandigheden kan groeien. Wij helpen je die omstandigheden te creëren. Voor jezelf (daar is Laura een kei in, zeker als je met haar op pad gaat in de natuur) of je team (helemaal Rob zijn ding).

Hoe we dat doen?
Vanuit onze ruime ervaring als leidinggevende en businessconsultant in grote bedrijven én 15 jaar als zelfstandig ondernemer in de leisure, hebben we een paar no-nonsense modellen ontwikkeld die we gebruiken als handvat in onze aanpak. Ze helpen bij het maken van de juiste keuzes als ondernemer en bij het optimaliseren van de klik binnen je team. We faciliteren het échte gesprek. Dat waar je eigenlijk nooit de tijd voor neemt.

Contactgegevens

Claro Coaching

p/a Poststraat 1
6135 KR Sittard

info@clarocoaching.nl

Contact via Linkedin:

Linkedin Laura Lazzarini

Linkedin Rob van Kemmeren

Handelscentrum Bergerweg

Diamo Realisatie BV

Zorgeloos (ver)bouwen & renoveren in Limburg dankzij slimme aanpak.

Ook bouwen, verbouwen of renoveren zonder gedoe?

Vertrouw net als vele anderen op onze jarenlange kennis en ervaring.

advies | realisatie | bouwbegeleiding | dakkapel in 1 dag| levensloopbestendige woningen | duurzaam (ver)bouwen en renoveren

Contactgegevens

Diamo Realisatie

t.a.v. Ronald Jaspers
Economiestraat 61
6135 KV Sittard

e-mail: ronaldjaspers@diamorealisatie.nl

website: www.diamorealisatie.nl

Handelscentrum Bergerweg

DMSB data-print-mail & warehouse-fulfilment

DMSB bestaat uit:
DMSB data-print-mail en DMSB warehouse-fulfilment.

DMSB data-print-mail
verzorgt mailings via post en e-mail. Wij doen de opmaak, printen of drukken in hoge kwaliteit, adresseren, personaliseren, verpakken en verzenden uw transactiemail en direct mail. Via e-mail benaderen we uw relaties met dezelfde informatie in het juiste digitale jasje.

Wij streven altijd naar topkwaliteit, zijn flexibel en klantgericht. Beveiliging van uw data en privacy zijn bij ons gegarandeerd!

DMSB warehouse-fulfilment
is al ruim 10 jaar een full-service logistiek bedrijf, dat beschikt over eigen opslagruimten, modern materieel en een eigen voorraadbeheersysteem. Wij voeren het transport van en naar uw locaties en klanten in de regio zelf uit en hebben vaste partners voor vervoer en distributie landelijk en wereldwijd.

Aan de hand van uw wensen en eisen en onze expertise kan een dienstenpakket worden samengesteld dat naadloos past bij uw organisatie en uw klanten.

Contactgegevens

Direkt Mail Service Buro B.V. (DMSB)
Polychemstraat 29
6191 NL BEEK
085 – 0738 200
info@dmsb.nu

DMSB warehouse – fulfilment
Schuttersstraat 15
6181 AC ELSLOO
046-4362425
infowarehouse@dmsb.nu

 

Contactpersoon voor mailings:
Nick Rouwette
06-53564367
nrouwette@dmsb.nu

 

Overig

TPC – Total Project Care B.V.

Total Project Care is specialist op het gebied van drinkwaterveiligheid en installatie.

Wij hebben als doel het voorkomen van legionella infecties binnen een regio. Door uitgebreide risicoanalyses gaan we samen met onze klanten kijken waar stappen ondernomen moeten worden. Ieder bedrijf is verantwoordelijk voor het voorkomen van legionella besmettingen. Het risico voor besmetting met als gevolg ziekte of zelfs sterfte door deze ‘veteranenziekte’ kun je beter uitsluiten binnen je organisatie.

Heb je te maken met een legionella probleem en wil je dat dit vakkundig wordt opgelost? Of wil je juist voorkomen dat legionella binnen jouw bedrijf of instelling de kop opsteekt? Total Project Care is dé specialist op het gebied van legionellapreventie en -bestrijding. Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Contactgegevens

TPC – Total Project Care

Hofkamp 12
6161DC  Geleen

046-4361200
tpc@totalprojectcare.nl

Handelsterrein Krawinkel

VA for Adventure

Wat ik doe

Ik help mijn klanten met de techniek van online marketing. Denk aan het bouwen (of verbouwen) van hun website, het opzetten van online trainingen en het opzetten van funnels en nieuwsbrieven. Ik motiveer hen om samen met mij hun processen te verbeteren en te automatiseren door het inzetten van slimme tools. Bijvoorbeeld door een wachtwoordmanager te leren gebruiken of door hun klanten de mogelijkheid te bieden om via de website gesprekken of consults in te plannen. Hierdoor besparen ze tijd die ze kunnen besteden aan het uitoefenen van hun vak, waardoor ze meer klanten kunnen helpen.

Hoe ik dat doe

Ik werk vanuit mijn kantoor hoofdzakelijk online en heb contact met mijn klanten via mail of Zoom.

Voor wie ik dat doe

Mijn doelgroep zijn coaches en therapeuten in Nederland en België, maar ik heb ook klanten in andere takken van sport. Nederlandstalig en Engelstalig.

Contactgegevens

VA for Adventure
Mauritslaan 41, kamer 6.1.28
6129 EL Urmond

+31 6 5020 6029
debbie@vaforadventure.com

 

Overig

Yellow Works B.V.

Werken bij Yellow Works


Veel van de kandidaten die bij ons gestart zijn, hebben samen met ons een weg uitgestippeld met doorgroeimogelijkheden. Dit is gelukt zowel binnen Yellow Works als bij onze opdrachtgevers. Wat wij kunnen bieden is uniek! Dit concept zorgt ervoor dat onze kandidaten trots zijn op wat ze doen en elke dag met plezier naar hun werk gaan.

Orderpickers, schoonmakers, chauffeurs, productiekrachten, magazijnmedewerkers, operators, administratief medewerkers, planners, koeriers, kraanmachinist, logistieke planners, timmerlieden, heftruckchauffeurs en service monteurs en nog veel meer…

Vind jouw droombaan!

Contactgegevens

Yellow Works B.V.

(hoofd)vestiging:
Sittard Economiestraat 16A – 6135 KV Sittard.
E-mailadres sittard@yellowworks.nl

Vestiging Tegelen
Spoorstraat 2 – 5931 PT Tegelen
E-mailadres tegelen@yellowworks.nl

Vestiging Zwijndrecht
Fruiteniersstraat 35 – 3334 KA Zwijndrecht
E-mailadres zwijndrecht@yellowworks.nl

Contact:
Telefoonnummer: +31(0)85 – 088 2340
Website: www.yellowworks.nl
Algemeen e-mailadres: info@yellowworks.nl

Overig