360 Graden Groen

“Het leven is te kort om dingen te doen die niet bijdragen aan de essentie.”

Dat drijft ons om het volgende te doen:
“Met onze kennis en inzet een bijdrage leveren aan de transitie naar een duurzame maatschappij. Wij denken en handelen op basis van waarden. Betrokkenheid, kennis en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel, zodat we kunnen inspelen op de wensen van onze klanten en onze beloftes altijd nakomen.”

Hoe doen wij dit?
Met een gerichte, onafhankelijke en persoonlijke benadering waarbij een win-win situatie het uitgangspunt is. Wij zijn pas tevreden als u dat als klant ook bent! Omdat alleen tevreden klanten (en dus goede oplossingen) bijdragen aan de belangrijke doelstellingen om verduurzaming een boost te geven, vooral op de lange termijn.

Contactgegevens

360 graden Groen
Alemannenstraat 2
6135 HM SITTARD
06 11 75 85 74
info@360gradengroen.nl

Overig

Duucon

Wat nou als je op je weg iets tegenkomt dat je zo verbaasd, zo nieuwsgierig maakt, je er
alles van wilt weten en je er ongelooflijk enthousiast van wordt…

Dan moet je volgens mij, ongeacht wat datgene is, er alles uithalen wat er in zit. Het geeft je kennelijk energie…en dat is goed!

Dit is wat infrarood verwarmingsoplossingen met mij doen en eigenlijk alle ontwikkelingen wel op het gebied van duurzaam bouwen en wonen. Voor mij is het belangrijk om mee te denken in wensen van mensen en ik wil een advies geven wat past en ook echt kan. Daarom vind ik het zo waardevol dat ik me heb kunnen omringen met een batterij aan specialisten op alle vlakken. Ik maak het plaatje graag compleet, de puzzel af. En zeg kom op, verwarming mag best mooi zijn.

Let’s make this personal!

– Josan van Kuijk- van den Eijnde –

★ advies op maat;
★ transparantie;
★ ruime keuze in modellen, kleuren maten en merken te bekijken en ervaren in onze showroom;
★ verwarmingsfolie voor vloerverwarming, wandverwarming en plafondverwarming;
★ service, klantvriendelijkheid;
★ ontzorgen;
★ vakkundige installatie

Contactgegevens

Duucon Showroom

Rijksweg Noord 93 (eerste etage in bedrijfsverzamelpand)
6131CK SITTARD

+31 (0) 46 8884394
info@duucon.nl

Openingstijden showroom:

Maandag: 10:00-16:00
Dinsdag : 10:00-16:00
Woensdag: 10:00-12:30
Donderdag: 10:00-16:00
Vrijdag: 10:00-16:00

Buiten deze tijden bent u van harte welkom op afspraak.

Overig

Easy-ink

Over Easy-ink

Easy-ink is sinds 2009 actief op de Nederlandse, Belgische en Duitse mark op het gebied van printersupplies zowel online als directe verkoop aan particulieren en bedrijven, gespecialiseerd in de verkoop en advisering van toner- en inkjet cartridges, printpapier en printers. Easy-ink levert een groot assortiment zowel originele toner en inkjets zoals HP en Canon maar ook een zeer hoogwaardig alternatief huismerk assortiment. Ook A4 en A3 papier in allerlei soorten kwaliteit en printers op advies.

Zowel onze Technische Dienst, Klantenservice en Verkoopafdeling staan voor uw klaar mocht U advies of assistentie willen hebben. Easy-ink is aangesloten bij Webshop Keurmerk, dit staat garant voor veilig aankopen op internet bij een solide bedrijf.

Contact: mail naar info@easy-ink.nl of bel ons op: 046-4362040

 

Contactgegevens

Easy Ink

Peschstraat 27
6166CS  Geleen

Wilt u een bestelling plaatsen of heeft u informatie nodig?
Neem dan contact op met onze klantenservice:

telefonisch op 046-4362040
of via de email info@easy-ink.nl

Overig

Pennings Ontwerpt

Bij Pennings Ontwerpt vertalen wij uw ideeën en maken uw dromen waar. We hebben ervaring met alle aspecten van wonen en werken in een gebouwde omgeving.

Wij ontzorgen!
Van concept tot detail, vanaf de eerste ideeën tot en met de begeleiding van de uitvoering. Bouwkundige-, technische-, interieur- en maatwerktekeningen en 3D-presentaties. Of u nu een grote of een kleine opdracht heeft, een spraakmakende renovatie of een verlichtingsplan wilt, een grote verbouwing of een kleuradvies nodig heeft: in Pennings Ontwerpt vindt u een partner in wonen en werken.

Ons kantoor is gevestigd in de showroom van Berden Design, gelegen aan de Industriestraat 23 te Sittard. Omringt door een grote collectie meubilair kunnen wij u hier nog beter van dienst zijn.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze nieuwe locatie? Kom dan gerust een keer langs of loop alvast virtueel bij ons binnen, door op volgende link te klikken;
https://my.matterport.com/show/?m=F2JBeyouRbb&utm_source=4

Contactgegevens

Pennings Ontwerpt
Industriestraat 23
6135 KG Sittard
Tel. 046-411 34 90
E-mail: info@penningsontwerpt.nl

Handelscentrum Bergerweg

Zendkracht

Zendkracht verbindt talent!

Je kunt bij ons terecht voor de volgende diensten: Werving & Selectie, Uitzenden, Recruitment Partnership, inHouse solution en MyDrives. Wij bemiddelen in alle branches, van operationeel niveau tot managementniveau. We gaan altijd voor de beste match en doen dit door zowel het bedrijf als de kandidaten persoonlijk te leren kennen én te begeleiden tijdens het gehele traject. Zendkracht wil waarde toevoegen en handelt steeds vanuit de vier kernwaarden: Persoonlijk, Oprecht, Lef en Humor. Wij zijn pas tevreden als alle partijen tevreden zijn!

Contactgegevens

Zendkracht
Poststraat 8
6135 KR  Sittard

+31 6 16458419
tim@zendkracht.nl

Handelscentrum Bergerweg