JARO B.V.

JARO B.V. is een ervaren, professioneel schoonmaakbedrijf, waarbij constante kwaliteit, op maat gesneden afspraken en flexibele uitvoering centraal staan.

Daarnaast onderscheiden we ons graag door een uitzonderlijk serviceniveau en persoonlijk contact. Vanuit ons bedrijfspand in Sittard coördineren we de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. U kunt hierbij denken aan:

  • dagelijks en/of periodiek schoonmaak onderhoud kantoren / trappenhallen / instellingen
  • eenmalige schoonmaakklussen, ook bouwopleveringen
  • eenmalige ontruiming van gebouwen/woningen
  • vloeronderhoud tapijt/linoleum/hout/natuursteen en dergelijke
  • Gevelreiniging
  • Hoge druk reinigingswerkzaamheden
  • tijdelijke vervanging van uw eigen schoonmaakdienst
  • Tuinonderhoud
  • Levering en onderhoud van Interieurbeplanting

Wij willen goed zijn in wat we doen!

Schoonmaken is een vak en dat vraagt om vakmensen. We werken op een maatschappelijk verantwoorde en professionele manier. Onze benadering is oprecht met heldere afspraken. Respect voor omgeving, klant en mens is onze drijfveer.

We zijn betrokken en bouwen aan duurzame relaties met medewerkers en opdrachtgevers

Contactgegevens

Jaro B.V.

Fischerpad 102
6135 KS Sittard

Telefoon +31 (0)46 4748220 / mobiel 0629070553

michel@jaro-bv.nl

Handelscentrum Bergerweg

Koenen en Co – Roermond

Samen veelzijdig

Wij laten ondernemers suczesvol ondernemen. Vanuit deze missie gelooft Koenen en Co in uw suczes. Suczes schrijven we niet zomaar met een z. Om maximaal resultaat te bereiken, moet uw onderneming op zes dimensies gezond zijn: Strategie, Management, Innovatie, Personeel, Processen en Financiën. Wij voelen ons verantwoordelijk voor het totale plaatje, zodat u de juiste beslissingen neemt. Dat maakt ons samen veelzijdig.

Suczes voor uw organisatie

We zijn nieuwsgierig naar alles wat met ondernemen te maken heeft, niet alleen naar de cijfers. Ook uw dromen, uw branche, en uw mensen willen we leren kennen en begrijpen. Onze adviseurs ondersteunen u bijvoorbeeld op het gebied van strategisch management, het versterken van uw innovatiekracht, het begeleiden van fusies en overnames, het beantwoorden van personele en sociaal juridische vraagstukken en het oplossen van ingewikkelde IT-problemen. Kortom, een totaal pakket aan diensten dat een oplossing biedt voor al uw ondernemersvraagstukken.

Contactgegevens

KOENEN EN CO

Westhoven 16
6042 NV Roermond
T +31(0)475 351000

Postbus 1161
6040 KD Roermond

Contact opnemen

Overig

Outdoor Cooking Lovers

Bent u op zoek naar een catering, maar heeft u geen zin in de standaard buffetten of voorgekookte barbecues? Maak indruk op uw gasten met een varken aan het spit, zalmen aan houten planken gespijkert en rokende Dutch Ovens met stoofschotels, appel crumble of vers gebakken brood.

Een kookfestijn waarbij u letterlijk een kijkje in de keuken kunt nemen en waarbij de gehele catering vers op locatie wordt bereid.

Een op maat gemaakt Bourgondisch feest voor de echte levensgenieters!

Contactgegevens

Outdoor Cooking Lovers
Felix Timmermansstr. 12
6136TL Sittard

+31 6 18 11 64 76

Info@outdoor-cooking-lovers.nl

Overig

THB Administraties

is een kantoor dat diensten verzorgt op het gebied van administratie, belastingen en secretariële werkzaamheden voor een breed scala aan cliënten.

Het leuke is dat we door de jaren heen in veel vakgebieden, met elk hun eigen kansen en problemen, zijn thuis geraakt en daarin meeleven en meedenken met onze relaties, naar aller tevredenheid! THB heeft een ruime ervaring in de financiële branche, dus onze relaties vertrouwen met een gerust hart op onze kennis. Ondernemen is een dynamische bezigheid en de ontwikkelingen in de financiële wereld volgen elkaar snel op, daarom frissen wij regelmatig onze bestaande kennis op door diverse opleidingen en studietrajecten en door het bijwonen van vakgerichte workshops en lezingen.

THB werkt voor bedrijven en organisaties die onder de sector midden- en kleinbedrijf vallen en behoort daar zelf ook toe.

Het prettige van een kleinschalig administratiekantoor is dat wij nauw betrokken zijn bij onze cliënten. Constant zijn wij alert op nieuwe (maatschappelijke) ontwikkelingen in uw vakgebied zowel als het onze. THB helpt u graag om winstgevend te draaien en dit zo te houden. Het is tenslotte onze specialiteit om u persoonlijk in het ondernemerstraject te begeleiden.

Contactgegevens

THB Administraties

Tracy Wiertz
Nico Wiertz
Twan Peters

Vouersweg 107-B
6161 AG Geleen

Tel. 046-4111333
Gsm: 06-22562979
info@thbadministraties.nl

Businesspark Geleen

Veranderlust

De creatieve kracht achter Veranderlust

Als oprichtster en gediplomeerd interieur stylist ben ik Mandy Micola von Fürstenrecht het aanspreekpunt van Veranderlust.

Mijn passie voor interieur en grafische achtergrond zorgen voor creatieve oplossingen met een verrassend eindresultaat.
De directe lijnen met mij zorgen voor heldere communicatie en duidelijke afspraken. En deadlines zijn deadlines, afgesproken?

 

Wat doet veranderlust

Een nieuwe stijl of een nieuwe plek? Veranderlust helpt bij het inrichten en het stylen daarvan.

Veranderlust ontwerpt en realiseert interieurs met karakter. Eigenheid. Met oog voor details, die dan toch weer het interieur afmaken.

Veranderlust werkt hierbij in 3 fases: ontwerp, shoppinglist en realisatie. Alleen het ontwerp laten verzorgen en er zelf mee aan de slag gaan? Ook dat kan!
Door middel van een intake gesprek nemen wij samen de wensen door en Veranderlust helpt bij keuzes maken waar je zelf nog niet op was gekomen.

Na het intake gesprek krijgt je een moodboard met tekeningen en een shoppinglist om zo een prachtig resultaat te creëren.

Optioneel neemt Veranderlust het hele aankoopproces en coördinatie van leveringen uit handen. Wanneer alles is aangeschaft en afgeleverd zal Veranderlust de ruimte afstylen en de puntjes op de i zetten.

 

Interesse in verandering?

Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Met creatieve groet, Mandy

Contactgegevens

Veranderlust

Mandy Micola von Fürstenrecht

Groenseykerstraat 7

6161SC Geleen

Tel: 06 – 489 327 61

E-mail: info@veranderlust.nl

Overig

Zendkracht

Zendkracht = Toprecruitment = Karolien

Recruitment zit Karolien in het bloed; zij is dan ook de drijvende kracht achter Zendkracht.

U zoekt die top kandidaat? Als recruiter weet zij welke wegen ze moet bewandelen om de beste kandidaat uit de markt te bereiken én deze te bemiddelen naar uw vacature. Zowel actieve als passieve werkzoekenden. “Ik snap de regels van dit spel en behandel vacatures met vertrouwen, volledige toewijding en commitment. Alleen het beste resultaat is goed genoeg voor mijn klanten.”

Zendkracht biedt werving & selectie van hoge kwaliteit; “ik vul die lastig invulbare vacature voor u in, met de beste kandidaat uit de markt.” Van Vapro b-operator tot een Sales Director.

Zendkracht werkt alleen samen met zeer toegewijde bedrijven, die voor het beste resultaat gaan. Meer weten? Bel dan vandaag nog of stuur uw mail naar info@zendkracht.nl

Contactgegevens

Zendkracht
Karolien Feenstra

Poststraat 8
6135 KR  Sittard

06-24930778
karolien@zendkracht.nl

Handelscentrum Bergerweg