Retailpark Sittard-Geleen

Bij Retailpark Sittard-Geleen
vind je alles op één plek. De winkels zijn 7 dagen per week geopend en je parkeert er voor de deur. Vanaf de A2 ben je er zó. Retailpark Sittard Geleen, lekker makkelijk. Hier ontdek je de nieuwste trends en krijg je het beste advies op het gebied van wonen, bouwen, elektronica, tuin, dier, slapen en sport. Service vinden de ondernemers hier heel belangrijk.

Retailpark Sittard-Geleen
Egelantier 19
Geleen-Sittard

Retailpark-sg.nl/
info@retailpark-sg.nl

Holtum Noord

Bedrijventerrein Holtum Noord is gelegen tussen het Julianakanaal en de A2 en heeft een uitstekende ontsluiting via weg, water en rail. Het terrein heeft faciliteiten voor opslag van goederen (warehousing) en bewerking van goederen (Value Added Logistic). Bedrijventerrein Holtum Noord is een multimodaal knooppunt met containerdiensten per binnenvaart en trein van en naar de mainports en Europese bestemmingen.

Eigenschappen Holtum Noord

(Cijfers mei 2011)

Bruto oppervlakte: 41ha
Netto oppervlakte: 31ha
Restcapaciteit: 0ha
Aantal bedrijven: 153
Werkgelegenheid: 2093 personen
Industriële nummering: www.vananaarnummer.nl

Handelscentrum Bergerweg

Handelscentrum Bergerweg is een bedrijventerrein waar de lokale ondernemer goed op zijn plaats is. Vaak is de eigenaar /ondernemer ook zelf actief in het bedrijf werkzaam. De ondernemers op Handelscentrum Bergerweg hebben veelal bedrijfs onroerendgoed in eigendom, of hebben de intentie om dat te doen. De maatschappelijke betrokkenheid is groot. De lokale ondernemers zijn zeer betrokken bij de directe omgeving en regio en zijn vaak ook bereid om daarin te investeren, vanuit hier ontstaan win/win situaties. Op Handelscentrum Bergerweg is grootschalige detailhandel mogelijk.

Eigenschappen Handelscentrum Bergerweg

(Cijfers mei 2011)
Bruto oppervlakte: 52.1ha
Netto oppervlekte: 51.9ha
Restcapaciteit: 3.3ha
Aantal bedrijven: 148
Werkgelegenheid: 3534 personen
Industriële nummering: www.vananaarnummer.nl

Bedrijvenstad Fortuna

Op een locatie naast de Sittardse binnenstad en in het middelpunt van industrie en logistieke verbindingen – wordt in nauwe samenwerking met de gemeente Sittard-Geleen deze compacte, hoogwaardige en moderne bedrijvenstad gerealiseerd. Naast de stedenbouwkundige en architectonische kwaliteit zijn duurzaamheid en toekomstwaarde twee hoofditems in de opzet van BedrijvenStad Fortuna. Aan de architectonische kwaliteit van de bebouwing worden hoge eisen gesteld. Daarmee wordt de waardevastheid van het gebied en de bebouwing in hoge mate gegarandeerd. Op BedrijvenStad Fortuna zijn vele milieu-inzichten reeds geïntegreerd. Bedrijvenstad Fortuna is uitermate strategisch gelegen in de Euregio, in Nederland, met in het noorden Roermond, in het zuid-oosten Heerlen en in het zuid-westen Maastricht. Het buitenland ligt nabij: Aken, Luik, Hasselt en Genk zijn in korte tijd bereikbaar. BedrijvenStad Fortuna grenst op lokaal niveau – op slechts 650 meter afstand – aan de binnenstad en stationsomgeving van Sittard.

Eigenschappen Bedrijvenstad Fortuna

(Cijfers mei 2011)
Bruto oppervlakte:  33.3ha
Netto oppervlekte:  24.5ha
Restcapaciteit:  17.6ha
Aantal bedrijven: 59
Werkgelegenheid:  595 personen
Industriële nummering: www.vananaarnummer.nl

Industriepark Noord

Ten noorden van Sittard, grenzend aan de gemeente Echt-Susteren, ligt Industriepark Noord. Dit industriepark is gelegen aan de Hasselsebaan/N295 en bevindt zich op een steenworp afstand van de A2. De bedrijvigheid is deels traditioneel, deels modern. Het gebied heeft een moderne en verzorgde uitstraling.

Eigenschappen Industriepark Noord

(Cijfers mei 2011)
Bruto oppervlakte: 154.1ha
Netto oppervlekte: 142.5ha
Restcapaciteit: 0.4ha
Aantal bedrijven: 213
Werkgelegenheid: 4892 personen
Industriële nummering: www.vananaarnummer.nl

Businesspark Geleen

Businesspark Geleen is een binnenstedelijk bedrijventerrein ten noordwesten van het centrum Geleen. Het terrein kent een mix van kleinschalige en grootschalige bedrijven en zwaardere en lichtere bedrijven.

Eigenschappen Businesspark Geleen

(Cijfers mei 2011)
Bruto oppervlakte: 22.4ha
Netto oppervlekte: 15.4ha
Restcapaciteit: 7.1ha
Aantal bedrijven: 23
Werkgelegenheid:  724 personen
Industriële nummering: www.vananaarnummer.nl

Bedrijventerrein Kampstraat

Gemengd binnenstedelijk bedrijventerrein, gunstig gelegen tussen Sittard en Geleen, vlakbij bedrijventerrein Chemelot.

Eigenschappen Kampsstraat

(Cijfers mei 2011)
Bruto oppervlakte: 8.7ha
Netto oppervlekte: 8.5ha
Restcapaciteit: 0.3ha
Aantal bedrijven: 37
Werkgelegenheid: 378 personen
Industriële nummering: www.vananaarnummer.nl

Handelsterrein Krawinkel

Handelsterrein Krawinkel ligt aan de zuidzijde van Geleen en grenst aan de A76 (snelle verbinding A2). Het heeft een uitstekende aansluiting op de verbindingsader tussen Aken en Antwerpen. De bedrijvigheid in Krawinkel is deels traditioneel, deels modern.

Eigenschappen Krawinkel

(Cijfers mei 2011)
Bruto oppervlakte: 41ha
Netto oppervlekte: 31ha
Restcapaciteit: 0ha
Aantal bedrijven: 153
Werkgelegenheid: 2093 personen
Industriële nummering: www.vananaarnummer.nl

Onze terreinen...