Walking Diner

De ondernemers achter de Sittard-Geleense Uitdaging, nodigen je van harte uit voor een uniek en gezellig netwerk-event met walking diner, veiling en meer, op dinsdag 14 november!

Wat mag je verwachten?
Op 14 november om 17:30 uur beginnen we op toplocatie, “De Vief Heringe“ aan de Molenweg 56 te Sittard, met een gezellige inloopborrel. Om 18:30 uur opent dagvoorzitter Wim Clerckx, het programma met een welkomstwoord. Het Walking Diner met heerlijke gerechten is de rode draad door de hele avond met volop gelegenheid tot netwerken. Als gastspreker hebben we de sympathieke Burgervader van Sittard-Geleen, Sjraar Cox, bereid gevonden. Tijdens de veiling gaan enkele unieke stukken onder de hamer zoals bijvoorbeeld een gesigneerd shirt van Tom Dumoulin. Rond 22:00 uur sluiten we een avond af die je zeker niet had willen missen!

Dat allemaal voor een all-in prijs van €45 per persoon. De opbrengst van deze leuke netwerkavond komt volledig ten goede aan de Sittard-Geleense Uitdaging zodat zij de match kunnen blijven maken tussen maatschappelijke organisaties en ondernemers!

Aanmelden
Het aantal toegangskaarten is beperkt dus meld je snel, maar uiterlijk voor 8 november, aan via deze link

Met maatschappelijk betrokken groet

namens,
de ondernemers achter
de Sittard-Geleense Uitdaging