Astonished Solutions

Adviseren en ondersteunen in duurzaamheid

Astonished Solutions is gespecialiseerd in het voorkomen en verminderen van product, tijd en energieverspilling, verlagen van afvalkosten en het aantonen van duurzaam ondernemen.

Door middel van onze eigen concepten, adviseren en ondersteunen wij bedrijven en organisaties. Al onze concepten zorgen voor een andere kijk op duurzaam ondernemen en een aanzienlijke kostenbesparing.

Alle Astonished Solutions Concepten worden berekend met een return of investment van 12 maanden. Wij garanderen dat de conceptenkosten binnen 12 maanden worden terugverdiend.

Contactgegevens

Astonished Solutions
Broeksittarderweg 135
6137BH SITTARD

0031-622987370
berrie.posthuma@astonished-solutions.com

www.astonished-solutions.com

Overig

Autoschade Bronneberg

Vakwerk in schadeherstel

Autoschade Bronneberg is sinds 1964 erkend specialist op het gebied van schadeherstel, hét adres voor een vakkundige reparatie aan uw auto. U kunt bij ons terecht voor het totale schadeherstel; voor een grote en/of kleine schade aan uw auto, caravan of camper, ruitreparatie of vervanging of het zogenaamde smart repair.

Smart repair is zeer interessant voor de zogenaamde kleine reparaties zoals bekleding reparatie, ruitreparatie en het uitdeuken zonder spuiten etc. Deze reparaties dragen tevens op een goedkope en milieuvriendelijke manier bij aan het waardebehoud van uw auto.

Vanaf dit jaar breiden wij onze activiteiten uit. Naast het herstel van schades aan uw auto, caravan of camper kunt u nu ook bij ons terecht voor onderhoud. Of het nu gaat om klein periodiek onderhoud of een grote onderhoudsbeurt.

Contactgegevens

Autoschade Bronneberg
Mortel 7
6121 JT BORN
046-4492929
www.autoschadebronneberg.nl

CarCamp Repair Bronneberg
Mortel 5
6121 JT BORN
046-4492929
www.bronnebergcarcamprepair.nl

Overig

Douffet Heuts Advocaten

Douffet Heuts Advocaten bestaat in de huidige vorm al sinds 2007 maar kent een start en ontwikkeling van meer dan 40 jaar.

Douffet Heuts Advocaten is hét kantoor voor het midden-en kleinbedrijf en particulieren.
Iedereen kan te maken krijgen met juridische problemen. Een huurgeschil, contracten, ongevallen of echtscheiding, het zijn allemaal zaken waar wij in ons dagelijks leven mee te maken kunnen krijgen.

Wij staan u bij met deskundig juridisch advies, want voorkomen is eigenlijk beter dan genezen. Als advocaat helpen wij met het zoeken naar oplossingen in overleg. Mocht dit niet baten, dan kunt u ook rekenen op adequate rechtsbijstand in procedures bij de rechter.

Contactgegevens

Douffet Heuts Advocaten
Wilhelminastraat 49
6131 KM Sittard

T: (046) 420 64 00
F: (046) 420 64 09

W: www.douffetheuts.nl
E: info@douffetheuts.nl

Overig

Foodies Go Fresh

Een gezellige lunchbar op een druk bedrijventerrein aan de Bergerweg.

Voldoende parkeerplaatsen zowel voor de deur, als aan de achterzijde. Gratis wifi en een ideale plek om in alle rust en warmte te werken of netwerken. De ruimte heeft een verrassend lichte, ruime en open indeling met diverse tafels voor twee, vier of meer personen. Langs het raam hoge tafels met barkukken, “plug in” mogelijkheden en prettig om aan te werken of studeren met de laptop.

De vintage vloerkleden en accessoires maken het huiselijk. De ruimte is ook ideaal om met grotere groepen een ontbijtsessie of zakenlunch of borrel te nuttigen. Dit is ook buiten de reguliere openingstijden ( ma-vrij van 8.30 tot 16.30 u) mogelijk Foodies heeft een eigentijds concept. De producten zijn dagvers en worden geleverd door kleinschalige leveranciers.

Alle producten, zoals soepen, sapjes, broodjes en maaltijden worden zelf gemaakt en zijn ook “to go” of kunnen worden bezorgd.

Contactgegevens

Foodies Go Fresh
Bergerweg 170
6135 KD Sittard

Saskia Teeken en Lea Jaspers
06-15682392 of 06-23311470

lekkers@foodies-gofresh.nl

Handelscentrum Bergerweg

GARDENZ ondernemersvereniging

Winkelen op GARDENZ heeft vele pluspunten. Schrijf maar even mee:

  • Je vindt hier van alles op het gebied van wonen, tuin, dieren en ontspanning
  • Hier liggen grote landelijke ketens én lokale speciaalzaken met een regionale uitstraling
  • Een overzichtelijke, nette omgeving met voldoende gratis parkeerplekken voor de deur
  • Uitstekend bereikbaar langs de Urmonderbaan (N294) in Geleen
  • En vooral: de ondernemers houden het winkelen interessant door te bieden wat je online niet vindt: deskundig advies, beleving, gezelligheid!

De pluspunten van de ondernemersvereniging
Het overleg binnen de ondernemersvereniging gaat onder meer over de veiligheid en de aankleding op het terrein (zoals de stijlvolle borden op de winkelpanden). En ook over hoe de winkels zich gezamenlijk kunnen presenteren. Er is elke maand een gezamenlijke foto met producten uit diverse winkels, te zien op website, flyer en social media. Ook is er de maandelijkse GARDENZ-dag met gratis aansprekende activiteiten in winkels. Denk aan een winkelspeurtocht, een workshop, een fietscontrole, een hondencircuit, een bbq-proeverij of een bezoek van een fysiotherapeut. Inspireren en kennis delen is het motto. En prijzen winnen kun je er ook: via de Facebook-quiz Het Geluid van GARDENZ en door middel van de flyer, verkrijgbaar in alle winkels. De ondernemersvereniging spant zich in om dit soort zaken voor elkaar te krijgen, ondanks de eigen regels binnen ketens, waar ondernemers zich aan moeten houden.
Al met al diverse pluspunten, dankzij onderlinge samenwerking. Samen hebben de winkels meer te bieden.

GARDENZ groeit!
Tegen de trends in groeit en vernieuwt deze winkelboulevard. 3W Real Estate in Maastricht is in opdracht van Gardenz BV verantwoordelijk voor de ontwikkeling.

GARDENZ winkelboulevard: binnen & buitengewoon!

 

Contactgegevens

Ondernemersvereniging GARDENZ Geleen
KvK: 14075193
Egelantier 19
Geleen-Sittard

www.gardenz.nl
info@aubelcoenen.nl

Winkelboulevard GARDENZ

Jera Vastgoed

Jera Projectontwikkeling & Vastgoed – Uw adres voor modern en betaalbaar (bedrijfs) onroerend goed

Jera Projectontwikkeling & Vastgoed, opgericht door Leon Jennen, is een moderne onderneming, met eigen vastgoed, actief in Limburg met plaatsen als Sittard en Geleen op het gebied van bedrijfshuisvesting en woningen en appartementen voor particulieren. Als projectontwikkelaar heeft Jera zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de realisatie van moderne bedrijfspanden op zeer interessante locaties in de regio Midden-Limburg. Naast bedrijfshuisvesting is Jera momenteel ook actief binnen de huisvesting in de vorm van appartementen en woningen voor particulieren.
De afgelopen jaren heeft Jera al diverse projecten op het gebied van bedrijfshuisvesting gerealiseerd, zowel op het gebied van koopobjecten als het verhuren van bedrijfspanden.

Een bedrijfspand van Jera Projectontwikkeling & Vastgoed is dan ook een waardevaste belegging in vastgoed. Een waardevaste belegging omdat onze panden zich kenmerken door het feit dat ze geschikt zijn voor vele gebruikers en dus toekomstbestendig. Maar ook kenmerken onze panden zich door het feit dat ze: energiezuinig zijn, licht zijn, goed bereikbaar zijn door een goede infrastructuur, voorzien zijn van eigen parkeerplaatsen en uiteraard beschikken over voldoende laad- en losruimte.

Kortom een waardevaste vastgoedbelegging voor nu en in de toekomst

 

Contactgegevens

Jera Vastgoed

Bezoekadres:
Kopenhagenstraat 105
6135 ll Sittard

Postadres:
Heiligkruisstraat 46
6127 CD Grevenbicht

T. 06 53 120695
E. info@jeravastgoed.nl

Bedrijvenstad Fortuna

LEVANTOgroep

LEVANTOgroep

Pluk de dag. Het klinkt zo simpel. Maar dat is het niet. Psychiatrische of psychosociale problemen kunnen het moeilijk maken om van het leven te genieten. De LEVANTOgroep leert je hoe je weer kunt leven van top tot teen. Hoe je het vertrouwen in jezelf terugvindt. Hoe je ontdekt hoe krachtig en sterk je eigenlijk bent. En hoe je vol zelfrespect deel kunt uitmaken van de samenleving.

LEVANTO staat voor LEven VAN TOp tot teen. Dat raakt meteen de visie van de LEVANTOgroep: wij zijn ervan overtuigd dat een actieve deelname aan de samenleving voor iedereen een belangrijke voorwaarde is voor een zinvol en volwaardig leven. Dat doen we vanuit onze kernwaarden: passie, innovatie, verbinding en ondernemerschap.

De LEVANTOgroep bestaat uit de werkmaatschappijen RIMO, RIBW H&M, Opvangcentrum Impuls, Horizon en Blijf van mijn Lijf Parkstad. Samen bieden wij ondersteuning op gebied van Geestelijke Gezondheidszorg en Maatschappelijke Opvang in Zuid- en Midden-Limburg. Dat kan in de vorm van tijdelijke (crisis)opvang, begeleid wonen, ondersteuning thuis, cursussen en trainingen en/of begeleiding op gebied van werk en dagbesteding. Wij richten ons daarbij altijd op herstel; we ondersteunen waar nodig en laten los waar kan. Zodat cliënten het heft weer in eigen hand kunnen nemen en als volwaardig burger deel uit kunnen maken van de maatschappij. Zoveel mogelijk op eigen kracht.

LEVANTOgroep, voor een leven in balans.

Contactgegevens

LEVANTOgroep
Luxemburgstraat 30a
6135 LC Sittard
T. 088 – 707 76 00
E-mail: info@levantogroep.nl
Website: www.levantogroep.nl

Overig

Open2Bizz

Wat doen we?

Open2Bizz is een IT dienstverlener volledig gespecialiseerd in de open source oplossing Odoo. Odoo maakt een stormachtige ontwikkeling door en kan de vergelijking aan met equivalenten als SAP, Oracle en MS Dynamics prima aan. Odoo kent een community die bestaat uit meer dan 2 miljoen gebruikers en meer dan 20.000 ontwikkelaars. De kennis van deze community vloeit terug naar alle gebruikers en maakt het mogelijk dat Odoo zich zo snel heeft kunnen ontwikkelen tot een premium oplossing.

Wie zijn we?

Open2Bizz is opgericht in 2011 door Thomas Pot en Stefaan Ferket. Zij vormen de directie van een bedrijf waar ondertussen 6 mensen werkzaam zijn. Vanuit het geloof in open source heeft Open2Bizz Odoo vanaf het begin omarmt. Open2Bizz implementeert en ontwikkelt Odoo en heeft een helpdesk die u volwaardige service biedt. Open2Bizz is één van de 20 gecertificeerde Odoo partners in Nederland en bovendien de enige in Limburg.

Contactgegevens

Open2Bizz – de Odoo specialist

Engelenkampstraat 57
6131 JE Sittard

Tel. 085 – 002 02 65
info@open2bizz.nl

Overig

R&A Vastgoed b.v.

In Geleen, tegenover aan de Heijgraef 6, worden twee bedrijfsverzamelgebouwen gebouwd door R&A Vastgoed b.v.

Ieder gebouw zal bestaan uit 4 units en iedere unit voorziet standaard in 120m2 bedrijfsruimte en/of werkplaats met daarbij 60m2 kantoorruimte. De indeling kan naar wens van de betreffende huurder aangepast worden. De planning is dat de gebouwen eind 2017 klaar zijn, zodat de units met ingang van januari 2018 verhuurd kunnen worden.

Neem bij interesse gerust contact op met R&A Vastgoed b.v. voor meer informatie!

Contactgegevens

R&A Vastgoed b.v.
Mevr. A.C.M. Coolen
aan de Heijgraef 6
6161 DK  Geleen

E-mail: info@ra-vastgoed.nl
Tel: 046-4513283
gsm: 06-55593000

Handelsterrein Krawinkel

Nieuwe leden...