CAYBOO

Cayboo is, door een uitgebreide bamboe collectie, uw partner voor duurzaamheid in het dagelijks (bedrijfs) leven. Van textiel zoals tshirts en boxershorts tot servies, van snijplank in allerlei maten tot relatiegeschenk, u vindt het allemaal bij CAYBOO. Gestart in 2010 als webwinkel is CAYBOO sinds 2016 ook gevestigd in de Voorstad 8 in Sittard. Daarmee heeft Sittard een speciaalzaak die uniek is in zijn soort en in Nederland.

Onder de paraplu van Cayboo vindt u ook TIMEBOO, de bamboe horloges. Een mooie combinatie tussen bamboe en leder in een apart design. Vanaf 2015 biedt Cayboo ook kurken bandjes aan bij de TIMEBOO horloges. Timeboo wordt zowel B2C verkocht als B2B. Timeboo horloges zijn inmiddels te koop bij winkels in 7 landen, waaronder Engeland en Dubai. Extra speciaal maakt u dit geschenk door een gravure op maat, met uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap.

Contactgegevens

Cayboo
Voorstad 8
6131 CR Sittard

+31 – 85 877 1596 (Winkel Sittard)
info@cayboo.nl

www.cayboo.nl

Overig

DaCapo

Het DaCapo College omvat scholen voor vmbo en Praktijkonderwijs en verzorgt onderwijs op zes locaties in Sittard, Geleen en Born.

DaCapo kenmerkt zich door een brede profilering die leerlingen ontwikkelt en voorbereidt op een succesvolle vervolgopleiding in havo en mbo of op een waardevaste deelname aan de arbeidsmarkt. DaCapo biedt naast de theoretische en gemengde leerwegen, ook de kader- en basisberoepsgerichte leerwegen aan. Daarnaast biedt DaCapo als Topsport Talentschool talentvolle sporters een onderwijsprogramma op maat aan.

BORN
De locatie Born is een regioschool met korte communicatielijnen naar ouders. Evenzo onderhoudt de locatie Born uitstekende relaties met de basisscholen in de regio Born. De school biedt onder meer met vakwerkuren een omgeving waarin leerlingen zich snel kennis en vaardigheden eigen maken. Daarnaast is er voorzien in een uitgebreid model van begeleiding door specialisten, zoals een zorgcoördinator, studiecoördinator, leerlingbegeleider en/of remedial teacher. Ool zijn er mentorcoaches die zich voornamelijk bezighouden met de persoonlijkheidsvorming van leerlingen.

PRES. KENNEDYSINGEL (Sittard)
De locatie Pres. Kennedysingel is een middelgrote school die intensieve relaties met ouders van leerlingen en met basisscholen in de regio onderhoudt. De school biedt een lesrooster met vakwerkuren in een uitdagende leeromgeving. Zorgcoördinator, psycholoog en ambulant begeleiders dragen zorg voor verdere begeleiding van leerlingen. Persoonlijke aandacht en sociaal-emotionele begeleiding krijgen leerlingen van coaches.

EYSENHEGGE (Sittard)
De locatie Eysenhegge is een kleinschalige school waar DaCapo aan leerlingen extra didactische begeleiding en sociaal-emotionele ondersteuning bied in de breedste zin van het woord.
Met de juiste, persoonlijke begeleiding en binnen een passende omgeving kunnen leerlingen op termijn doorgroeien naar een leerweg binnen een andere locatie van DaCapo. De locatie Eysenhegge beschikt hiervoor over extra voorzieningen en middelen.

PRAKTIJKONDERWIJS (Geleen)
Dit onderwijs biedt leerlingen aan het einde van hun opleiding een passende baan met perspectief. “Leren werken” is het onderwijskundige motto van deze school. De leerlingen werken met hulp van de medewerkers hard aan hun basiskennis, sociale vaardigheden en specifieke vakkennis.
In het Praktijkonderwijs nemen leerlingen deel aan de samenleving via levensecht leren in praktijkvakken en stages. De leerlingen krijgen werknemer-, sociale- en burgerschapscompetenties bijgebracht met onderwijs dat op de individuele leerling is toegesneden.

RIJKSWEG ZUID (Sittard)
De locatie Rijksweg Zuid biedt de basis- en kaderberoepsgerichte leerwegen aan in 4 profielen;

  • BOUWEN, WONEN & INTERIEUR
  • MOBILITEIT EN TRANSPORT
  • MAINTENANCE (Produceren, Installeren en Energie)
  • D&P CREATIEF (Dienstverlening & Producten)

Het onderwijsaanbod is gericht op het opleiden tot goed vakmanschap en stelt leerlingen met inzet van een uitgebreide leerlingbegeleiding in staat met nieuw technieken te experimenteren. Ook biedt de locatie onderdak aan een aantal Leerwerkbedrijven waar leerlingen kennis maken met ondernemerschap in het bedrijfsleven.

MILAANSTRAAT (Sittard)
De locatie Milaanstraat biedt de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg aan in 4 profielen:

  • HORECA, BAKKERIJ EN RECREATIE
  • DIENSTVERLENING & PRODUCTEN SDV (Sport, dienstverlening, veiligheid)
  • ECONOMIE EN ONDERNEMEN
  • ZORG & WELZIJN

Deze opleidingen zijn vooral gericht op het werken met mensen. Klachtgerichtheid, ondersteuning en begeleiding zijn kenmerkend voor de locatie. De leerlingen leren in een “echte” bedrijfsomgeving voor de beroepsgerichte vakken.

Contactgegevens

DaCapo College Sittard

Pres. Kennedysingel 20
6137 AC  Sittard

Tel: 046-4571687

info@dacapo-college.nl

Overig

Fortuna Sittard facillities BV

Fortuna Sittard is de betaald voetbal organisatie in de gemeente Sittard-Geleen. Fortuna Sittard is in 1968 onstaan na een fusie tussen Sittardia en Fortuna ’54. Fortuna Sittard is in het seizoen 2017/2018 actief in de 1e divisie van het professionele voetbal in Nederland, ook wel de Jupiler League genoemd.

Fortuna Sittard speelt haar thuiswedstrijden in de clubkleuren groen-geel in het Fortuna Sittard Stadion aan de Milaanstraat 120. Het stadion heeft een prominente plek in de Sportzone Limburg. In het stadion is plaats voor ruim 10.000 toeschouwers. Behalve eigen supporters en sponsoren verwelkomt Fortuna de fans van bezoekende teams. Het uitvak heeft een capaciteit van 800 plaatsen.

Contactgegevens

Fortuna Sittard B.V.

Administratie:
Milaanstraat 120, 6135 LH Sittard

Postadres:
Postbus 36, 6130 AA Sittard

contact:
Algemeen 046 – 411 34 40 / e-mail

Bedrijvenstad Fortuna

Het Laagland

Het Laagland

maakt voorstellingen voor de hele familie. Met onze tourneeproducties, klassenvoorstellingen en locatietheater zorgen we, al spelend, vertellend en verbeeldend, voor herkenning en verwondering. Door je aan te spreken op de kracht van je eigen verbeelding en inlevingsvermogen, moedigen we je aan om verder te kijken dan de wereld die je al kent en verder te komen op weg naar wie je bent, wat je kunt en waar je voor wilt gaan.

Contactgegevens

Het Laagland
P/a Stadsschouwburg Sittard-Geleen
Mgr. Claessensstraat 2
6131 AJ Sittard

Postbus 133
6130 AC Sittard
t +31(0)46 400 72 73

Overig

Outdoor Cooking Lovers

Bent u op zoek naar een catering, maar heeft u geen zin in de standaard buffetten of voorgekookte barbecues? Maak indruk op uw gasten met een varken aan het spit, zalmen aan houten planken gespijkert en rokende Dutch Ovens met stoofschotels, appel crumble of vers gebakken brood.

Een kookfestijn waarbij u letterlijk een kijkje in de keuken kunt nemen en waarbij de gehele catering vers op locatie wordt bereid.

Een op maat gemaakt Bourgondisch feest voor de echte levensgenieters!

Contactgegevens

Outdoor Cooking Lovers
Felix Timmermansstr. 12
6136TL Sittard

+31 6 18 11 64 76

Info@outdoor-cooking-lovers.nl

Overig

Risicobesef Beveiligings Groep BV

Kwaliteit in veiligheid

Risicobesef Beveiligings Groep BV is een sterk groeiend, dynamisch maar vooral betrouwbaar beveiligingsbedrijf. Wij zijn regionaal actief binnen de regio Limburg en Brabant. Wij zijn specialisten in veiligheid en veiligheidszorg. In de rol van particuliere beveiliger beschermen wij mens en goed tegen risico’s. Dit doen wij met meer als twintig jaar ervaring binnen de beveiligingsbranche.

Goed opgeleid personeel

Risicobesef Beveiligings Groep BV werkt alleen met representatief en goed opgeleid personeel. Iedere beambte is in het bezit van het legitimatiebewijs Wet op de Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus. Voor uitreiking daarvan door de politie, vind er een screening plaats naar justitieel verleden.

Contactgegevens

Risicobesef Beveiligings Groep

Postadres
Postbus 102
6114 ZJ SUSTEREN

Bezoekadres:
Dr. Nolenslaan 157
6136 GM SITTARD
046 – 240.0000
24/7 BEREIKBAAR

info@risicobesef.nl
www.risicobesef.nl

Industriepark Noord

THB Administraties

is een kantoor dat diensten verzorgt op het gebied van administratie, belastingen en secretariële werkzaamheden voor een breed scala aan cliënten.

Het leuke is dat we door de jaren heen in veel vakgebieden, met elk hun eigen kansen en problemen, zijn thuis geraakt en daarin meeleven en meedenken met onze relaties, naar aller tevredenheid! THB heeft een ruime ervaring in de financiële branche, dus onze relaties vertrouwen met een gerust hart op onze kennis. Ondernemen is een dynamische bezigheid en de ontwikkelingen in de financiële wereld volgen elkaar snel op, daarom frissen wij regelmatig onze bestaande kennis op door diverse opleidingen en studietrajecten en door het bijwonen van vakgerichte workshops en lezingen.

THB werkt voor bedrijven en organisaties die onder de sector midden- en kleinbedrijf vallen en behoort daar zelf ook toe.

Het prettige van een kleinschalig administratiekantoor is dat wij nauw betrokken zijn bij onze cliënten. Constant zijn wij alert op nieuwe (maatschappelijke) ontwikkelingen in uw vakgebied zowel als het onze. THB helpt u graag om winstgevend te draaien en dit zo te houden. Het is tenslotte onze specialiteit om u persoonlijk in het ondernemerstraject te begeleiden.

Contactgegevens

THB Administraties

Tracy Wiertz
Nico Wiertz
Twan Peters

Vouersweg 107-B
6161 AG Geleen

Tel. 046-4111333
Gsm: 06-22562979
info@thbadministraties.nl

Businesspark Geleen

Zendkracht

Zendkracht = Toprecruitment = Karolien

Recruitment zit Karolien in het bloed; zij is dan ook de drijvende kracht achter Zendkracht.

U zoekt die top kandidaat? Als recruiter weet zij welke wegen ze moet bewandelen om de beste kandidaat uit de markt te bereiken én deze te bemiddelen naar uw vacature. Zowel actieve als passieve werkzoekenden. “Ik snap de regels van dit spel en behandel vacatures met vertrouwen, volledige toewijding en commitment. Alleen het beste resultaat is goed genoeg voor mijn klanten.”

Zendkracht biedt werving & selectie van hoge kwaliteit; “ik vul die lastig invulbare vacature voor u in, met de beste kandidaat uit de markt.” Van Vapro b-operator tot een Sales Director.

Zendkracht werkt alleen samen met zeer toegewijde bedrijven, die voor het beste resultaat gaan. Meer weten? Bel dan vandaag nog of stuur uw mail naar info@zendkracht.nl

Contactgegevens

Zendkracht
Karolien Feenstra

Poststraat 8
6135 KR  Sittard

06-24930778
karolien@zendkracht.nl

Handelscentrum Bergerweg

Nieuwe leden...