Astonished Solutions

Adviseren en ondersteunen in duurzaamheid

Astonished Solutions is gespecialiseerd in het voorkomen en verminderen van product, tijd en energieverspilling, verlagen van afvalkosten en het aantonen van duurzaam ondernemen.

Door middel van onze eigen concepten, adviseren en ondersteunen wij bedrijven en organisaties. Al onze concepten zorgen voor een andere kijk op duurzaam ondernemen en een aanzienlijke kostenbesparing.

Alle Astonished Solutions Concepten worden berekend met een return of investment van 12 maanden. Wij garanderen dat de conceptenkosten binnen 12 maanden worden terugverdiend.

Contactgegevens

Astonished Solutions
Broeksittarderweg 135
6137BH SITTARD

0031-622987370
berrie.posthuma@astonished-solutions.com

www.astonished-solutions.com

Overig

Autoschade Bronneberg

Vakwerk in schadeherstel

Autoschade Bronneberg is sinds 1964 erkend specialist op het gebied van schadeherstel, hét adres voor een vakkundige reparatie aan uw auto. U kunt bij ons terecht voor het totale schadeherstel; voor een grote en/of kleine schade aan uw auto, caravan of camper, ruitreparatie of vervanging of het zogenaamde smart repair.

Smart repair is zeer interessant voor de zogenaamde kleine reparaties zoals bekleding reparatie, ruitreparatie en het uitdeuken zonder spuiten etc. Deze reparaties dragen tevens op een goedkope en milieuvriendelijke manier bij aan het waardebehoud van uw auto.

Vanaf dit jaar breiden wij onze activiteiten uit. Naast het herstel van schades aan uw auto, caravan of camper kunt u nu ook bij ons terecht voor onderhoud. Of het nu gaat om klein periodiek onderhoud of een grote onderhoudsbeurt.

Contactgegevens

Autoschade Bronneberg
Mortel 7
6121 JT BORN
046-4492929
www.autoschadebronneberg.nl

CarCamp Repair Bronneberg
Mortel 5
6121 JT BORN
046-4492929
www.bronnebergcarcamprepair.nl

Overig

Douffet Heuts Advocaten

Douffet Heuts Advocaten bestaat in de huidige vorm al sinds 2007 maar kent een start en ontwikkeling van meer dan 40 jaar.

Douffet Heuts Advocaten is hét kantoor voor het midden-en kleinbedrijf en particulieren.
Iedereen kan te maken krijgen met juridische problemen. Een huurgeschil, contracten, ongevallen of echtscheiding, het zijn allemaal zaken waar wij in ons dagelijks leven mee te maken kunnen krijgen.

Wij staan u bij met deskundig juridisch advies, want voorkomen is eigenlijk beter dan genezen. Als advocaat helpen wij met het zoeken naar oplossingen in overleg. Mocht dit niet baten, dan kunt u ook rekenen op adequate rechtsbijstand in procedures bij de rechter.

Contactgegevens

Douffet Heuts Advocaten
Wilhelminastraat 49
6131 KM Sittard

T: (046) 420 64 00
F: (046) 420 64 09

W: www.douffetheuts.nl
E: info@douffetheuts.nl

Overig

Foodies Go Fresh

Een gezellige lunchbar op een druk bedrijventerrein aan de Bergerweg.

Voldoende parkeerplaatsen zowel voor de deur, als aan de achterzijde. Gratis wifi en een ideale plek om in alle rust en warmte te werken of netwerken. De ruimte heeft een verrassend lichte, ruime en open indeling met diverse tafels voor twee, vier of meer personen. Langs het raam hoge tafels met barkukken, “plug in” mogelijkheden en prettig om aan te werken of studeren met de laptop.

De vintage vloerkleden en accessoires maken het huiselijk. De ruimte is ook ideaal om met grotere groepen een ontbijtsessie of zakenlunch of borrel te nuttigen. Dit is ook buiten de reguliere openingstijden ( ma-vrij van 8.30 tot 16.30 u) mogelijk Foodies heeft een eigentijds concept. De producten zijn dagvers en worden geleverd door kleinschalige leveranciers.

Alle producten, zoals soepen, sapjes, broodjes en maaltijden worden zelf gemaakt en zijn ook “to go” of kunnen worden bezorgd.

Contactgegevens

Foodies Go Fresh
Bergerweg 170
6135 KD Sittard

Saskia Teeken en Lea Jaspers
06-15682392 of 06-23311470

lekkers@foodies-gofresh.nl

Handelscentrum Bergerweg

Jera Vastgoed

Jera Projectontwikkeling & Vastgoed – Uw adres voor modern en betaalbaar (bedrijfs) onroerend goed

Jera Projectontwikkeling & Vastgoed, opgericht door Leon Jennen, is een moderne onderneming, met eigen vastgoed, actief in Limburg met plaatsen als Sittard en Geleen op het gebied van bedrijfshuisvesting en woningen en appartementen voor particulieren. Als projectontwikkelaar heeft Jera zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de realisatie van moderne bedrijfspanden op zeer interessante locaties in de regio Midden-Limburg. Naast bedrijfshuisvesting is Jera momenteel ook actief binnen de huisvesting in de vorm van appartementen en woningen voor particulieren.
De afgelopen jaren heeft Jera al diverse projecten op het gebied van bedrijfshuisvesting gerealiseerd, zowel op het gebied van koopobjecten als het verhuren van bedrijfspanden.

Een bedrijfspand van Jera Projectontwikkeling & Vastgoed is dan ook een waardevaste belegging in vastgoed. Een waardevaste belegging omdat onze panden zich kenmerken door het feit dat ze geschikt zijn voor vele gebruikers en dus toekomstbestendig. Maar ook kenmerken onze panden zich door het feit dat ze: energiezuinig zijn, licht zijn, goed bereikbaar zijn door een goede infrastructuur, voorzien zijn van eigen parkeerplaatsen en uiteraard beschikken over voldoende laad- en losruimte.

Kortom een waardevaste vastgoedbelegging voor nu en in de toekomst

 

Contactgegevens

Jera Vastgoed

Bezoekadres:
Kopenhagenstraat 105
6135 ll Sittard

Postadres:
Heiligkruisstraat 46
6127 CD Grevenbicht

T. 06 53 120695
E. info@jeravastgoed.nl

Bedrijvenstad Fortuna