De Groene Ambitietank

Een inspirerende dag over duurzaamheid!

BSG organiseert samen met de Gemeente Sittard-Geleen, SLIMhuis, Parkmanagement Westelijke Mijnstreek en Hogeschool Zuyd een inspirerende dag over Duurzaam ondernemen. Is het pr-praat of een onmisbare winstmaker?

De Groene Ambitietank is relevant voor zowel ondernemers als overige geïnteresseerden in de regio. Het is de ontmoetings-spot waar je andere ondernemers, belangrijke stakeholders binnen de gemeente en de aanwezige vertegenwoordigers van de gemeente Sittard-Geleen ontmoet.

Door het bezoeken van de Groene Ambitietank heb je de mogelijkheid om kennis te delen, kennis te maken en jouw netwerk uit te breiden. Het is een dag van verblijven, verbinden en verdiepen. De Groene Ambitietank heeft een open karakter in de breedste zin van het woord. Samen laten we op deze dag zien dat duurzaamheid noodzakelijk, inspirerend en winstgevend is!

Voor meer info en wekelijkse updates over de sprekers: http://groeneambitietank.nl

Vooraf aanmelden is geen noodzaak maar het helpt ons om een beetje inzicht in het aantal verwachte bezoekers te krijgen. Dus als jij erbij bent, meld dan hier aan voor Groene Ambitietank >>